KULTer.hu - Celeb dombfocival ért véget a 7ed7 TérFesztivál
3327
post-template-default,single,single-post,postid-3327,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Celeb dombfocival ért véget a 7ed7 TérFesztivál

7ed7 TérFesztiválCelebek elleni dombfocizással ért véget a második 7ed7 TérFesztivál Budapesten, 2010. október 9-én. Idén ősszel 7+1 különleges helyszínen szervezett városbarát programokat a Studio Metropolitana városfejlesztő műhely, amely különleges rendezvényeivel a főváros egy-egy kieső szegletét, szokatlan közterét kívánja visszakapcsolni a város vérkeringésébe.

A Zoran Kuntic vezette Hazai Hús Médiaválogatott ellen dombfocizhattak azok a fiatalok, akik részt vettek a 7ed7 TérFesztivál záró eseményén. A vállalkozó szellemű focisták az egykori fradista BL-hős, valamint zenészek, celebek ellen játszhattak az első budapesti dombfocizás alkalmából.

„Sokan megmosolyogták és őrültségnek tartották a helyszínválasztásainkat, de pont ez volt a szándékunk” – mondta Andor Márió, a térfesztivál egyik szervezője. “A visszajelzések bennünket igazoltak, ugyanis egyre többen és nagyon szívesen látnának a maihoz hasonló, szokatlan programokat a főváros számos közterén” – tette hozzá a szervező.

A második 7ed7 TérFesztivál keretein belül a Nemzeti Múzeum lépcsőin, a Várkert Bazárban, a Moszkva téren, egy pesti belvárosi tetőteraszon, a Deák téri villamosmegállóban, a Gellért-hegyi játszótéren és a városligeti Királydombon szervezett merész programokat a Studio Metropolitana városfejlesztő műhely.

A városligeti celeb-foci előtt a GRUND 1986 FC apró tehetségei játszottak rendhagyó bemutató mérkőzéseket. Növelte az esemény nívóját, hogy a szombati eseményen részt vett a Queen’s Park Rangers magyar válogatott légiósa, Buzsáky Ákos is, aki korábban egyébként a GRUND 1986 FC-ben kezdett focizni.

További információ itt található.

KULTer.hu Hír

szerző: KULTer.hu Hír
honlap e-mail
A KULTer.hu rendelkezésére bocsátott és a szerkesztőség által továbbszerkesztett, vagy a szerkesztőség által összeállított sajtóanyagok és a szerkesztőségi hírek megjelenési formája.