KULTer.hu - Érezd a szabadságot!
52646
post-template-default,single,single-post,postid-52646,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Érezd a szabadságot!

15. Harley-Davidson Open Road Fest

Nem kell már sokat nyugtalankodniuk a benzingőzimádóknak, ugyanis mától ismét a vasparipáké a főszerep Alsóörsön, a 15. Harley Davidson Open Road Festen. Hazánk legnagyobb motoros fesztiválját, amely a szabadságot, a toleranciát és a nyitottságot hirdeti, a hagyományokhoz híven az Európa Kempingben és a Balaton Riviérán valósítják meg a szervezők.

E szabad szellemiségű dzsemborin nemre, korra, járgánytípusra és természetesen nemzetiségre való tekintet nélkül várják a motorozás szerelmeseit és a bulizni vágyókat egyaránt. Mivel a fesztivál idén ünnepli tizenötödik születésnapját, a szervezők extra emlékezetes jubileumra készülnek. Újdonságokat, meglepetéseket ígérnek a megszokott és megszeretett motoros programokra (vezetett túrák, Poker Run kör, felvonulás), valamint a kemping területén belül zajló eseményekre is.

Már a kezdés is eltér a hagyományoktól: a fesztivál első napján ugyanis a Morning Show műsorvezetői kamionnal, pontosabban kompon úszó kamionnal érkeznek a Balaton túloldaláról. A stúdiónak berendezett jármű tetején a Hooligans csap a húrok közé, s ha már beindult az alsóörsi buli, akkor jön a hazai és külföldi zenevilág krémje. A teljesség igénye nélkül többek között az Ivan & the Parazol, Ganxta Zolee, a Boban and Marko Markovic Orchestra vagy éppen a brit rocklegenda, Bonnie Tyler koncertjén is kiengedhetik a fáradt gőzt a látogatók.


A fesztiválozók a felhőtlen koncertélmények előtt, közben vagy után megnézhetnek néhány légcsavart Veres Zoltán műrepülő légi bemutatójából, Erdős Csaba és csapata kaszkadőr showjából, de akár elvihetik egy próbakörre az új, 2014-es Harley-Davidson modellek valamelyikét. Sőt a kempingen belül található fotópontokon hangulatképeket is küldhetnek az otthon maradt haveroknak a Facebookon keresztül.

Ha mindez nem volna elég az adrenalinszint emeléséhez, akkor még egy infó a szervezőktől: az eseményen kisorsolnak egy – a fesztivál nevével azonos márkájú – motort is, így még az is távozhat kétkerekűvel, aki egyébként anélkül érkezett. Ne feledd, mindenkiben van egy kis Harley, úgyhogy neked is ott a helyed!

További információkért látogass el a fesztivál honlapjára és Facebook-oldalára.

15. Harley-Davidson Open Road Fest, Alsóörs, 2014. június 4–8.

Szántó Renáta

szerző: Szántó Renáta
honlap e-mail
Szántó Renáta 1989-ben született, Ajkán él, egyetemista, újságíró. Miután a veszprémi Pannon Egyetemen befejezte szabad bölcsész BA szakos tanulmányait, a Pécsi Tudományegyetem kommunikáció és médiatudomány MA szakos hallgatója lett. Tudósításokat, riportokat, könyvrecenziókat a Napló hasábjain publikált.

KULTprogramok

<< 2020. aug. >>
hkscpsv
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Események

In Internet Explorer versions up to 8, things inside the canvas are inaccessible!

Archívum