KULTer.hu - A debreceni zenekar új dala nem csak Álom
67462
post-template-default,single,single-post,postid-67462,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

A debreceni zenekar új dala nem csak Álom

Megjelent a feltörekvő debreceni rockzenekar, a Szupersztráda legújabb dala, az Álom, melyet egy letisztult, dalszöveges klip kíséretében mutattak be a nagyvilágnak.

A 2012-ben megalakult cívisvárosi zenekarban négy fiatalember zenél, akik töretlenül haladnak céljaik elérése érdekében: hogy maradandót alkossanak Magyarországon. Az együttes frontembere Rozsnyói Balázs, gitárosa Fekete Sándor, basszusgitárosa Kovács Mihály, s – a nemrégi tagcsere után – dobosa Balázs Bence.

Legutóbbi zenei videójuk szeptemberben jelent meg, és pár hónap elteltével újabb kiváló dallal lepték meg a rajongóikat, amely a legfrissebb EP lemezük (A régi új) első dala. A most bemutatott klipjüket a Reindeer Cinema készítette, a zenefelvétel pedig a debreceni studio-iNside munkája.

szupersztrada_2

A fiúk időről időre újabb oldalukat mutatják meg, az Álomban például a refrén jelenthet kellemes meglepetést a régi hallgatók számára. Ezen kívül az egész dal hangzásvilága karácsonyi kissé, ami akár tudatos, akár nem (minden bizonnyal az előbbi), a közeli ünnepek mindenképp kiváltják ennek érzetét.

Az biztos, hogy nagy sikerek várhatnak még a srácokra, legújabb dalukat pedig minél többször hallgatja végig az ember, annál több magával ragadó részletre lesz figyelmes, és nyeri el még inkább a tetszését.

Íme!

Fotó: Facebook

KULTer.hu Hír

szerző: KULTer.hu Hír
honlap e-mail
A KULTer.hu rendelkezésére bocsátott és a szerkesztőség által továbbszerkesztett, vagy a szerkesztőség által összeállított sajtóanyagok és a szerkesztőségi hírek megjelenési formája.

KULTprogramok

<< 2019. Júl. >>
hkscpsv
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Események

In Internet Explorer versions up to 8, things inside the canvas are inaccessible!

Archívum