KULTer.hu - A Telekom többé nem támogatja Ákost
67160
post-template-default,single,single-post,postid-67160,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

A Telekom többé nem támogatja Ákost

Szerződést bontott Ákossal a Magyar Telekom az énekes Echo TV-ben adott interjúja miatt, amelyben azt hangoztatta, hogy szerinte a nőknek nem dolguk annyi pénzt keresni, mint a férfiaknak, és a női egyenjogúság nem egyezik a normalitással – olvasható az Indexen.

A kommunikációs cég szerda délelőtt tájékoztatta írásban az énekest a szerződésbontásról. Az Index felkeresésére a cég elmondta, hogy nagyra értékelik Ákos zenei munkásságát és elért sikereit, valamint köszönettel gondolnak vissza az együttműködés éveire, azonban nem tartják összeegyeztethetőnek az előadóművész egy televíziós csatornán adott interjújában elhangzottak szellemiségét a Csoport hitvallásával és értékrendjével.

Ákos szerint a nőknek nem az a dolguk, hogy annyi pénzt keressenek, mint a férfiak, hanem hogy beteljesítsék a női princípiumot, valakihez tartozzanak és gyereket szüljenek. Egyébként sem írják Mózes könyvében, hogy férfinak és nőnek versenyeznie kéne a munkaerőpiacon, valamint nem véletlen az sem, hogy a nőknek szélesebb a csípőjük, a férfiaknak pedig a válluk.

Az említett részlet 10:45-nél kezdődik az alábbi videóban:

https://www.youtube.com/watch?v=cKUo_NmiByY

Ákos szerdai és csütörtöki nagykoncertjét (a Budapest Arénában) a legnagyobb főszponzora, a Telekom támogatta volna. Továbbá, az interjú után sokan a koncertjei bojkottjára szólították fel az embereket Facebook-on.

„A Magyar Telekom Csoport elkötelezett abban, hogy nőknek és férfiaknak egyaránt azonos munkafeltételeket és karrierlehetőséget biztosítson, és minden körülmények között fenntartsa a vállalaton belüli nemi egyenjogúságot. Emellett kiemelt figyelmet fordít arra, hogy támogasson olyan kezdeményezéseket, sőt indítson olyan önálló programokat, amelyek lebontják a meglévő társadalmi és nemi akadályokat a munkaerőpiacon, és egyenlő feltételek és lehetőségek mellett teszik lehetővé mind a nők, mind a férfiak számára a magánéletben, és a munkában egyaránt sikeres élet megvalósítását” – írta a Magyar Telekom sajtóosztálya.

Forrás: Index, fotó: szorfdeszka.hu

KULTer.hu Hír

szerző: KULTer.hu Hír
honlap e-mail
A KULTer.hu rendelkezésére bocsátott és a szerkesztőség által továbbszerkesztett, vagy a szerkesztőség által összeállított sajtóanyagok és a szerkesztőségi hírek megjelenési formája.

KULTprogramok

<< 2020. feb. >>
hkscpsv
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 1

Események

In Internet Explorer versions up to 8, things inside the canvas are inaccessible!

Archívum