KULTer.hu - Hip-hop legenda koncertezik Budapesten!
66653
post-template-default,single,single-post,postid-66653,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Hip-hop legenda koncertezik Budapesten!

December 9-én este Pete Rock, a hip-hop világ egyik legjelentősebb figurája ad koncertet a Dürer Kertben. A 45 éves művész egyszerre nyomul rapperként, producerként és Dj-ként. Az ő nevéhez köthető a nehézsúlyú rap érzelmesebb, agyalósabb fajtájának elterjesztése, hiszen beolvasztotta a jazzt, a funkot és a soult is a hip-hop műfajába. Talán nem túlzás azt mondani rá, hogy ő már életében egy legenda, így ha egy kicsit is vonz titeket ez a világ, ne hagyjátok ki budapesti fellépését!

Peter Phillips, alias Pete Rock egy bronxi fenegyerek, aki alig volt 17 éves, amikor megismerkedett a hip-hop világával. A kilencvenes évek elején olyan előadókkal dolgozott együtt producerként, mint RUN DMC és Notorius B.I.G. Mint előadó, kezdetben a Pete Rock & CL Smooth tagjaként vált ismertté, majd népszerűségén nagyot lendített szólókarrierjének beindulása.

Szoros zenei kapcsolat fűzi Wu-Tang Clanhez, és többek között Kanye West My Beautiful Dark Twisted Fantasy című albumán is rengeteg dal jött létre az ő közreműködésével. Legutóbb saját albumával, a PeteStrumentals 2-vel szakított nagyot, ami idén nyáron jelent meg. Egyszóval, ne tévesszen meg senkit a rapper évtizedekre visszanyúló karrierje, igazi friss és modern buli lesz szerdán a Dürer Kertben!

Ha kaphatóak vagytok szerda este egy laza bólogatásra, a Facebook-eseménynél még többet megtudhattok a buliról, ezen az oldalon pedig jegyet is tudtok váltani. Ott találkozunk!

Borítókép: Missinfo.tv

KULTer.hu Hír

szerző: KULTer.hu Hír
honlap e-mail
A KULTer.hu rendelkezésére bocsátott és a szerkesztőség által továbbszerkesztett, vagy a szerkesztőség által összeállított sajtóanyagok és a szerkesztőségi hírek megjelenési formája.

KULTprogramok

<< 2020. Júl. >>
hkscpsv
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

In Internet Explorer versions up to 8, things inside the canvas are inaccessible!

Archívum