KULTer.hu - Íme, a Wellhello új dala, a Késő már
66770
post-template-default,single,single-post,postid-66770,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Íme, a Wellhello új dala, a Késő már

Fluor és Diaz zenekara kevesebb mint fél év alatt vált Magyarország egyik legsikeresebb új formációjává, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy idén több mint 160, javarészt telt házas, koncertet adtak, és az online felületeiken is nagy nézettséget produkáltak.

December elején látott napvilágot a Wellhello legújabb klipes száma, a Késő már, mely komolyabb hangvételű a korábbi dalaikhoz képest. A történet egy olyan családot mutat be, melynek tagjai komoly problémákkal küzdenek. Ilyen a reményvesztett apuka, az abortuszra váró édesanya, a magára hagyott tinédzserfiú, az önmagát marcangoló nagynéni, a rendőr nagybácsi és a depressziós tinilány. A videó egy bizonyos részénél visszafordul az idő, és jelzi, talán még van remény egy jobb életre, ám nem biztos, hogy mindent rendbe lehet tenni.

A klip rendezője Miki357, aki a zenekar felkérésekor arra számított, hogy egy pörgős, ironikus történetet kell összeállítania, ám amint a fiúk bejelentették neki, hogy most markánsan különbözik a dal hangulata a megszokotthoz képest, azonnal komolyabb kihívásnak élte meg a sztori kialakítását.

https://www.youtube.com/watch?v=rYtqTMicTeE

Fluor így beszélt a dalról:

„Olyan szerelemről szól a dal, ami már csak felemészti az embert, de nem tud belőle kilépni. Nagyjából az életösztönhöz hasonlítanám, ami megállít abban, hogy leugorj egy hídról a semmibe. Ezt nevezném a kapcsolat végi szorongós, se veled, se nélküled érzésnek.”

Érdekesség, hogy a Késő már volt a duó első dala, Diaz még a Rakpart előtt írta a zenéjét. Aztán beütött a siker és a dal komor hangulatához illő időben szerették volna bemutatni a srácok a számot, emiatt húzódott eddig a premier. A decemberi borongós időjárás jó hátteret ad ehhez a szomorú dalhoz.

Forrás: Magneoton, fotó: Facebook

KULTer.hu Hír

szerző: KULTer.hu Hír
honlap e-mail
A KULTer.hu rendelkezésére bocsátott és a szerkesztőség által továbbszerkesztett, vagy a szerkesztőség által összeállított sajtóanyagok és a szerkesztőségi hírek megjelenési formája.

KULTprogramok

<< 2020. máj. >>
hkscpsv
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Események

In Internet Explorer versions up to 8, things inside the canvas are inaccessible!

Archívum