KULTer.hu - Hangolódj rá már most az idei Campus zenéire
70383
post-template-default,single,single-post,postid-70383,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Hangolódj rá már most az idei Campus zenéire

Idén sem maradhat el a debreceni Campus Fesztivál, amelyen tavaly 84 ezren vettek részt. Ezen a nyáron július 20. és 24. között hallgathatjuk élőben a legnépszerűbb magyar előadók, valamint számos külföldi fellépő zenéjét.

A 2016-os Campus Fesztiválon már biztosan ott lesznek:

Clean Bandit

A Grammy-díjas Clean Bandit az Egyesült Királyság egyik legnépszerűbb formációja, számos műfajt ötvöző, mégis egyedi hangzásvilágukban keverednek a klasszikus dallamok és az elektronikus hangzás.

Jess Glynne

A 26 éves Jess Glynne először látogat Magyarországra. A londoni előadó hangját sokan Aretha Franklinhez vagy Etta Jameshez hasonlítják.

Netsky

Boris Daenen, művésznevén Netsky, üstökösként robbant be, már debütáló albuma az élvonalba repítette a fiatal belga dj-producert, aki producerként olyan előadóknak készített remixeket, mint Ed Sheeran.

Camo&Krooked

A Camo&Krooked formációt két osztrák fiatal, Reinhard “Camo” Rietsch és Markus “Krooked” Wagner hívta életre csaknem tíz éve. Jellemző rájuk, hogy nem szeretnek a kitaposott úton járni, keresik az új, kreatív megoldásokat és előszeretettel vállalnak kockázatot.

Therapy?

A modern rock ezernyi stílusát ötvöző Therapy? rutinos fesztiválzenekar, de fennállása 27 éve alatt Kelet-Magyarországon még nem lépett fel. A posztpunk együttes legsikeresebb lemeze, a Troublegum slágergyűjteménynek számít.

Kensington

Hollandia legígéretesebb újgenerációs indie-rock zenekara, a Kensington is a Campusra érkezik. A fesztivál szervezői mindig is törekedtek az újdonságok bemutatására, ennek jegyében hívták meg a Kensingtont.

Forrás: MTI, fotó: Pixabay

KULTer.hu Hír

szerző: KULTer.hu Hír
honlap e-mail
A KULTer.hu rendelkezésére bocsátott és a szerkesztőség által továbbszerkesztett, vagy a szerkesztőség által összeállított sajtóanyagok és a szerkesztőségi hírek megjelenési formája.

KULTprogramok

<< 2020. jún. >>
hkscpsv
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Események

In Internet Explorer versions up to 8, things inside the canvas are inaccessible!

Archívum