KULTer.hu - A Libri az idei Könyvkihívás főtámogatója
72393
post-template-default,single,single-post,postid-72393,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

A Libri az idei Könyvkihívás főtámogatója

A Libri Kiadói Csoport lett az idei Könyvkihívás főtámogatója. A kihívást – melynek lényege, hogy egy év alatt ötven különböző könyvet kell elolvasni – azzal a céllal indították el évekkel ezelőtt a kiadói műhelyek, hogy népszerűsítsék az olvasást, és maradandó élményeket adjanak az irodalom iránt érdeklődőknek könyvek által.

A Libri, a Park, a Helikon, a Jelenkor és a Kolibri Kiadó, valamint a csoporthoz tartozó további kiadói műhelyek évek óta azzal a céllal dolgoznak, hogy értékes, társadalmi vagy kulturális jelentőséggel bíró könyvekkel adhassanak maradandó olvasási élményt az olvasók minél szélesebb körének.

„Figyelemmel követtük a tavalyi Könyvkihívást, amely bizonyította, hogy a könyvek iránti érdeklődés töretlen! Hiszünk a piac sokszínűségében, így jó érzés volt látni, hogy a Könyvkihívás résztvevői, a hazai olvasók is fogékonyak a változatos témákra.” – mondta Büchler András, a Libri Kiadó PR-vezetője.

A Libri Kiadói Csoport amellett, hogy támogatja a kezdeményezést, könyveket is felajánl 5, 25, illetve 50 ezer forint értékben. Ezeket a szervezők azok között sorsolják ki, akik havonta 4, az őszig 25, illetve az egész év alatt 50 könyvet olvasnak el. A kiadói csoport továbbá mindent megtesz annak érdekében, hogy idén is minél több olvasóhoz jusson el a Könyvkihívás híre.

A kezdeményezés nem csak a játékosok számára izgalmas, hisz minden érdeklődő láthatja, mely könyvek a legnépszerűbbek az egyes kategóriákban, és hogy a résztvevők mit gondolnak olvasmányélményeikről. A műfaji sokszínűség és a valódi olvasók értékelései nagyon hasznosak lehetnek mindenkinek, aki új könyveket keres. A Könyvkihívás a játék erejével és a hiteles olvasói véleményekkel széles rétegeket tud visszahódítani vagy elcsábítani az olvasás világába.

A Könyvkihívás életre hívója, a Szeretlek Magyarország és a játék idei főtámogatója, a Libri Kiadói Csoport minden érdeklődőt vár a Könyvkihívás oldalán!

KULTer.hu Hír

szerző: KULTer.hu Hír
honlap e-mail
A KULTer.hu rendelkezésére bocsátott és a szerkesztőség által továbbszerkesztett, vagy a szerkesztőség által összeállított sajtóanyagok és a szerkesztőségi hírek megjelenési formája.

KULTprogramok

<< 2020. ápr. >>
hkscpsv
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Események

In Internet Explorer versions up to 8, things inside the canvas are inaccessible!

Archívum