KULTer.hu - Startup Sarok nyílt a debreceni Roncsbárban
72769
post-template-default,single,single-post,postid-72769,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Startup Sarok nyílt a debreceni Roncsbárban

Fiatal vállalkozók segítésére nyílt ingyenes startup sarok a Roncsbárban. Szántó Zsolt debreceni kreatívnak az ötlete azoknak nyújt nyugodt környezetet a munkához, akiknek kisvállalkozásukkal még nincs lehetőségük irodabérlésre.

Az első teljesen ingyenes debreceni startup sarok a Roncsbárban biztosítja az alapvető irodaeszközöket, a szabad internet hozzáférést és a kapcsolatépítését lehetőségét, így elérve, hogy a munka kikapcsolódás lehessen.

startup

A belváros szívében található kreatív és nyugodt környezetbe várják dolgozni a grafikusokat, üzletembereket, egyetemistákat, marketingeseket, kreatív szakembereket, ötletgazdákat, vállalkozókat és bárki mást, akinek szüksége van egy támogató térre.

A Startup Sarkot két dolog hívta életre, az egyik, hogy a cívisvárosban megnövekedett az induló kisvállalkozások száma, a másik pedig, hogy rengetegen választják a Roncsbárt pár órás megbeszélések és ötletelések helyszíneként.

A kreatív, segítő sarok népszerűsítéséhez a #StartupSarok hashtaget használd Facebookon és Instagramon, vagy ha ötleted támad a hely fejlesztésével kapcsolatban, írj a roncsbar@gmail.com e-mail címre.

Vállalkozóként is támogathatod az egyedi hangulatú sarkot különböző eszközökkel, termékekkel vagy ötletekkel, ebben az esetben szintén a fentebb feltüntetett címre írj!

Forrás: DBRC

KULTer.hu Hír

szerző: KULTer.hu Hír
honlap e-mail
A KULTer.hu rendelkezésére bocsátott és a szerkesztőség által továbbszerkesztett, vagy a szerkesztőség által összeállított sajtóanyagok és a szerkesztőségi hírek megjelenési formája.

KULTprogramok

<< 2020. Júl. >>
hkscpsv
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

In Internet Explorer versions up to 8, things inside the canvas are inaccessible!

Archívum