KULTer.hu - Egyre nagyobb talány, hogy ki lesz az új Bond-ügynök
76057
post-template-default,single,single-post,postid-76057,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Egyre nagyobb talány, hogy ki lesz az új Bond-ügynök

Hiába találgatja a média és a rajongók, hogy ki lesz a következő 007-es ügynök, a korábbi rendező kijelentése szerint nem a demokrácia fog dönteni ebben a kérdésben.

Mióta nemrég Daniel Craig kijelentette, nem kívánja ötödször is eljátszani a világhírű karaktert, folynak a találgatások az új Bond-színészről. Eddig a legesélyesebbnek a Marvel-filmekben Lokit, az Éjszakai szolgálatban pedig Jonathan Pine-t alakító Tom Hiddleston tűnik a rajongók internetes bejegyzései szerint, valamint valószínűleg már tárgyalások folynak ez ügyben. Sokan egyébként úgy gondolják, itt az ideje egy női Bondnak, egy Jane Bondnak főszerepet alakítani a sorozatban.

A két legutóbbi Bond-filmet, a Skyfall és a Spectre – A Fantom visszatér című 007-es epizódot rendező Sam Mendes az évente megtartott walesi irodalmi fesztivál (Hay Fesztivál) nyitóhétvégéjén szólalt fel ebben az ügyben.

tomhiddleston

A rendező a BBC News beszámolója szerint hangsúlyozta, hogy a Bondot eddig négyszer alakító Daniel Craig utódját latolgató médiaspekulációk ellenére tudni kell, hogy a végső szót a 007-es ügynököt játszó színész kérdésében a film producere, Barbara Broccoli mondja ki, és hogy ebben az esetben nincs demokrácia.

Nem Mendes rendezi a következő részt

A rendező korábban már közölte, hogy nem folytatja a filmsorozatot rendezőként a Spectre után. Craig pedig egyes jelentések szerint olyan más szerepeket vállalt már el, amelyek kizárják, hogy visszatérjen a MI6 kötelékébe, mások szerint viszont egy ötödik alkalommal még eljátssza a hőst.

„Hihetetlen kaland volt, minden percét élveztem. De úgy vélem, ideje hogy valaki más jöjjön” – mondta Mendes, és hozzáfűzte: reméli, hogy az új rendező valamilyen „váratlan irányból” érkezik, mint annak idején ő. Mendes Oscar-díjat kapott az Amerikai szépség rendezőjeként, és hosszú ideig színházigazgató is volt.

Forrás: MTI, borító: Wikipedia

KULTer.hu Hír

szerző: KULTer.hu Hír
honlap e-mail
A KULTer.hu rendelkezésére bocsátott és a szerkesztőség által továbbszerkesztett, vagy a szerkesztőség által összeállított sajtóanyagok és a szerkesztőségi hírek megjelenési formája.

KULTprogramok

<< 2019. Már. >>
hkscpsv
25 26 27 28 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Események

In Internet Explorer versions up to 8, things inside the canvas are inaccessible!

Archívum