KULTer.hu - Bonnie Tyler Debrecenben!
76981
post-template-default,single,single-post,postid-76981,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Bonnie Tyler Debrecenben!

Soha nem járt még Debrecenben, de nagy várakozásokkal és „csodálatos úton” érkezett a városba – mondta Bonnie Tyler, a neves brit rockénekesnő szombaton, a helyi Ikon étteremben tartott sajtóértekezleten. Este negyed 9-re a Kerekestelepi Fürdőbe szervezték a koncertjét.

Mint mondta: Kolozsvárról közúton érkezett Debrecenbe, a Király-hágón pedig megállíttatta a koncertbuszt, annyira lenyűgözte a bihari hegyek látványa.

A debreceni Kerekestelepi Fürdő felújítás utáni megnyitása alkalmából szombat este koncertet adó énekesnő elmondta: új számai mellett régi nagy slágerei is elhangzanak. „Soha nem fáradok bele a régi dalaim bemutatásába, a mai napig nagyon büszke vagyok rájuk, és énekelem őket” – ecsetelte a rekedtes hangjáról világszerte ismert, az 1980-as években a világ minden táján a toplisták első helyét elfoglaló, ma is nagyon népszerű énekes.

bt1

Bonnie Tylert és kíséretét – menedzserét és zenekarának tagjait – Barcsa Lajos, Debrecen alpolgármestere fogadta és kísérte végig a város főterén. A Városháza, a Nagytemplom és a Kossuth szobor mellett bemutatták nekik a téren felállított nagyméretű látványterveket az új debreceni főpályaudvar hamarosan kezdődő beruházásáról.

Bonnie Tyler ezután az Ikon étteremben megkóstolta a tavaly hungaricummá nyilvánított debreceni páros kolbászt, amit az étterem séfje, az eredeti receptek felkutatásban is jeleskedő Pataki Péter készített el vendégeinek.

Ifj. Vári Attila, a Közösségben a Kerekestelepi Fürdő és Kemping Fejlődéséért Egyesület elnöke elmondta: a koncerttel is szerették volna emlékezetessé tenni a felújítás utáni fürdőnyitást.

Az estét úgy szervezték, hogy a Magyarország-Izland Európa-bajnoki labdarúgó mérkőzés kivetítése után, az egész napos programsorozat megkoronázásaként Bonnie Tyler 120 perces, nagyzenekaros koncertet adjon.

Forrás: MTI

KULTer.hu Hír

szerző: KULTer.hu Hír
honlap e-mail
A KULTer.hu rendelkezésére bocsátott és a szerkesztőség által továbbszerkesztett, vagy a szerkesztőség által összeállított sajtóanyagok és a szerkesztőségi hírek megjelenési formája.

KULTprogramok

<< 2020. aug. >>
hkscpsv
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Események

In Internet Explorer versions up to 8, things inside the canvas are inaccessible!

Archívum