KULTer.hu - Fizess étellel a kedvenc könyveidért
77141
post-template-default,single,single-post,postid-77141,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Fizess étellel a kedvenc könyveidért

A Művésztér és a Debrecen Bike Maffia Fald a sorokat néven közös projektet indított, amelynek keretében könyveket ajánlanak élelmiszerekért cserébe, melyből aztán meleg ételeket készíthetnek a rászorulóknak.

Az ételek elkészítéséről a Debrecen Bike Maffia, míg a cserére felajánlott könyvekről a Művésztér gondoskodik, sőt, bárkinek lehetősége van felajánlani megunt, feleslegessé vált könyveket, amiért cserébe aztán a hajléktalanoknak szánt ételhez alapanyagokat/csomagolóanyagokat várnak az egyesületek.

A Művésztér Facebook-oldalán lehet követni a projekt menetét. Ide feltöltik a felajánlott könyvek borítóit, és mellé írják, hogy mit várnak az adott műért cserébe. Például Mihail Bulgakov A Mester és Margarita című alkotásért fél kiló szárazbabot és egy kiló cukrot kérnek, vagy Mikszáth Kálmán a Tót atyafiak – A jó palócok kötetéért egy tekercs alufóliát. Az egyes képeknél hozzászólásban kell jelezni, ha valaki szeretné az adott művet, a Művésztér ezt egy kedveléssel fogja szentesíteni, és onnantól számítva egy hete van a könyv lefoglalójának, hogy eljuttassa hozzájuk az adományt. A csere pontos módjáról üzenetben kell érdeklődni az egyesületnél. Amennyiben ez a folyamat nem bonyolódik le, újra elérhetővé válik az adott könyv.

Az album folyamatosan bővül a beérkezett könyvekkel, így érdemes többször visszanézni, hogy bárki találhasson kedvére való alkotást.

KULTer.hu Hír

szerző: KULTer.hu Hír
honlap e-mail
A KULTer.hu rendelkezésére bocsátott és a szerkesztőség által továbbszerkesztett, vagy a szerkesztőség által összeállított sajtóanyagok és a szerkesztőségi hírek megjelenési formája.

KULTprogramok

<< 2020. Júl. >>
hkscpsv
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Események

In Internet Explorer versions up to 8, things inside the canvas are inaccessible!

Archívum