KULTer.hu - Ismerd meg Az Őrült Nők kis titkait
77469
post-template-default,single,single-post,postid-77469,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Ismerd meg Az Őrült Nők kis titkait

Immár harmadik nyári blokkját kezdi meg június 30-án a 2014 nyarán bemutatott Az Őrült Nők Ketrece előadássorozata az Átrium Film-Színházban. Az Alföldi Róbert rendezésében, Stohl András és Hevér Gábor főszereplésével látható musical ezúttal nyolc alkalommal szerepel a budai színház műsorán. Az előadás titkairól film is készült, valamint jótékonysági akciót is szerveztek.

Újdonság, hogy mostantól az angol nyelvet értő külföldiek számára is hozzáférhetővé és érthetővé válik az előadás. Az Átriumot működtető Angol Nyelvű Színház Közhasznú Alapítvány egyik fő célja, hogy a Budapesten és Magyarországon tartózkodó külföldiek is izgalmas kortárs színházművészeti élményekhez jussanak hozzá, ezért a kiemelkedően sikeres, már a századik előadásán túl járó musicalt nyáron angol nyelvű feliratozás kíséri.

Madarkak_foto_PUSKA_Judit_Az_Orult_Nok_Ketrece_eloadasfoto

A születésnap alkalmából július 9-én délután fél 6-tól az előadás előtt, az Átrium előcsarnokában levetítik Az Őrült Nők kis titkai című filmet, amely a produkció létrejöttét és életét dolgozza fel az alkotók és a szereplők közreműködésével. Erre az alkalomra a belépés ingyenes azoknak, akik egy bármely időpontra szóló Az Őrült Nők Ketrece jegyet mutatnak fel. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik, a férőhelyek erejéig.

Stohl_Hever_PUSKA_Judit_Az_Orult_Nok_Ketrece_eloadasfoto

Ugyancsak július 9-én kerül sor a produkció májusi jótékonysági akcióján elárverezett képek átadására. Az internetes licitáláson mintegy háromszázezer forint gyűlt össze, ezt az előadás két szereplője, Fehér Tibor és Józan László szülőfaluja, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nagyecsed és a beregszászi Mezővári rászoruló családjainak megsegítésére fordítják, a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet közreműködésével.

Az Őrült Nők Ketrece 2016-os nyári blokkjának előadásaira néhány jegy még kapható.

Fotók: Puska Judit

KULTer.hu Hír

szerző: KULTer.hu Hír
honlap e-mail
A KULTer.hu rendelkezésére bocsátott és a szerkesztőség által továbbszerkesztett, vagy a szerkesztőség által összeállított sajtóanyagok és a szerkesztőségi hírek megjelenési formája.

KULTprogramok

<< 2020. Júl. >>
hkscpsv
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Események

In Internet Explorer versions up to 8, things inside the canvas are inaccessible!

Archívum