KULTer.hu - Készíts slamvideót, és versenyezz te is az első DebreSlam Háziversenyen!
76216
post-template-default,single,single-post,postid-76216,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Készíts slamvideót, és versenyezz te is az első DebreSlam Háziversenyen!

Jelentkezz te is a DebreSlam első háziversenyére, tedd próbára szövegeidet és előadókészséged, hogy a legjobb tizenkét jelentkező közé jutás után a debreceni Nagyerdei Víztoronyban élőben is felléphess, s esélyed legyen bebizonyítani, hogy te vagy a legjobb a környéken!

Nincs más dolgod, mint videóra venni ahogy slammelsz, és elküldeni azt a kultokslam@gmail.com címre június 16-ig. Az előadott szöveg bármilyen témájú lehet, lényeg, hogy saját alkotást mond el, ám az nem baj, ha már valahol korábban elhangzott. A felvételek nem lesznek publikálva sehol, csak a zsűri látja majd őket. Természetesen a jelentkezés nincs városhoz kötve, bárki jelentkezhet, aki a beválogatás esetén elutazik Debrecenbe.

debreslam

A kéttagú zsűri – Bájer Máté és D. Nagy Bence, a III. Debreceni Slam Poetry Verseny nyertesei – fogja kiválasztani azt a 12 versenyzőt, akik június 18-án este 7 órától a Nagyerdei Víztoronyban mérhetik össze erejüket, ezúttal élőben, már egy új slamet előadva. Ennek olyan alkotásnak kell lennie, ami korábban sehol nem hangzott el, viszont lehet akár ugyanaz is, amelyikkel a videós jelentkezés történt, feltéve, hogy az előbbi feltételnek eleget tesz. Ebben a fordulóban a közönség tagjaiból kisorsolt zsűri dönt majd az eredményről.

Kövesd a DebreSlam Facebook-oldalát, hogy a legújabb információkról azonnal értesülj!

KULTer.hu Hír

szerző: KULTer.hu Hír
honlap e-mail
A KULTer.hu rendelkezésére bocsátott és a szerkesztőség által továbbszerkesztett, vagy a szerkesztőség által összeállított sajtóanyagok és a szerkesztőségi hírek megjelenési formája.

KULTprogramok

<< 2020. jún. >>
hkscpsv
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Események

In Internet Explorer versions up to 8, things inside the canvas are inaccessible!

Archívum