KULTer.hu - A Cserhát aljába költözik a Mátraalja Fesztivál
78086
post-template-default,single,single-post,postid-78086,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

A Cserhát aljába költözik a Mátraalja Fesztivál

Új helyszínen, a Cserhát aljában rendezik meg idén, augusztus első hétvégéjén a Mátraalja Fesztivált, a rendezvénynek ugyanis költöznie kellett a pásztói strandról. A tavaly nyáron hazánk legfiatalabb fesztiváljaként bemutatkozott zenés eseményen idén többek között fellép az Ocho Macho, Majka & Curtis, a Children of Distance és a Hooligans is.

A festői környezet ezen a nyáron is védjegye marad a fesztiválnak, Szécsényben a Várkertben fogadják majd a résztvevőket augusztus 5. és 7. között. A rendezvénynek azért kellett elköltöznie Pásztóról, mert a helyi önkormányzat vezetője szerint az ottani lakosoknak addig nélkülözniük kellene a strandot, hiszen csak fesztivál belépővel lehetne bejutni, és nem szeretnék, ha fürdőzés nélkül maradnának a pásztóiak, és mindez veszteséges is volna; maradnia kell a megszokott rendnek.

matraaljaf

A Forgách-kastély kertjébe költözött fesztivál pénteki, első napján a Hősök, Sub Bass Monster és az Ocho Macho, második napján a Margaret Island, a Children of Distance, a Mystery Gang, Ganxsta Zolee és a Kartel, Majka & Curtis, vasárnap pedig az Alcatraz, a Mohikan, valamint a Hooligans lépnek a színpadra, a partysátorban pedig mindhárom napon reggelig szólnak majd a dalok. A fesztivál fellépői listájáról bővebben a hivatalos honlapon vagy a Facebook-eseménynél lehet tájékozódni, és követni az esetleges változásokat.

Napközben családbarát programokkal várják majd a látogatókat, a kastélykert taván pedig jetsky-re pattanhatnak a vállalkozó kedvűek. Ahogy előző évben, a gasztronómia most is hangsúlyos eleme a Mátraalja Fesztiválnak. A vendégek a tóparton pihenve a térségre jellemző, igazi palóc ételeket is megkóstolhatják.

Borító: Mátraalja Fesztivál 2015

KULTer.hu Hír

szerző: KULTer.hu Hír
honlap e-mail
A KULTer.hu rendelkezésére bocsátott és a szerkesztőség által továbbszerkesztett, vagy a szerkesztőség által összeállított sajtóanyagok és a szerkesztőségi hírek megjelenési formája.

KULTprogramok

<< 2020. jún. >>
hkscpsv
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Események

In Internet Explorer versions up to 8, things inside the canvas are inaccessible!

Archívum