KULTer.hu - Zene és extrémsport ismét találkozik az idei Kexx Fesztiválon
78485
post-template-default,single,single-post,postid-78485,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Zene és extrémsport ismét találkozik az idei Kexx Fesztiválon

Hatodik alkalommal rendezik meg a hajdúböszörményi Kexx Könnyűzenei és Extrémsport Fesztivált, amely idén augusztus 3-tól 7-ig várja az érdeklődőket. A Kexx a szokásos hip-hop, rap és drum and bass vonalon erősít leginkább; márkájához hűen pedig ebben az évben is látványos, profi és minőségi extrém sportversenyek várják többek között a látogatókat.

A vendégek igazi szubkultúra paradicsomban érezhetik magukat augusztus elején Hajdúböszörményben.  A gördeszka, BMX és görkorcsolya versenyek mellett, graffiti kiállításon, break versenyeken, Slam poetry előadáson, illetve szervezett Rap csatákban vehetnek részt a kultúra szerelmesei.

A szervezők az ország összes pontjáról várnak versenyzőket – és fesztiválozókat egyaránt –, Sopronból, Budapestről, Miskolcról, Nyíregyházáról, Mátészalkáról, Debrecenből és természetesen Hajdúböszörményből kiemelten.

A fesztivált a hajdúböszörményi Fürdőkert Ifjúsági és Szabadidőközpontban, illetve a közeli 800 négyzetméteres extrém sportpályán/ Skateparkban rendezik meg. Az extrémsport versenyeken meghívott profi és amatőr görkoris, gördeszkás és bmxes versenyzők mérik össze a tudásukat.

A nappali programok a versenyeken túl kiegészülnek a civil szervezetek programjaival, mint például környezetvédelemmel, irodalmi sátorral, darts sátorral és egyéb szabadidős tevékenységekkel.

A 2016-os Kexx Fesztiválon fellép a Holland DOPE D.O.D. és az angol JOHN B. drum and bass legenda. Továbbá a magyar underground zenei kultúra legtöbb képviselője; Irie Maffia, Killakikitt,  Sub Bass Monster, Deniz,  Hősök, Belga,  Akkezdet Phiai,  Animal Cannibals,  Copy Con, Cloud 9+ és még sokan mások. (Részletes fellépő nevek a KEXX fesztivál hivatalos honlapján olvashatók.

kexxx

Borító: Facebook

KULTer.hu Hír

szerző: KULTer.hu Hír
honlap e-mail
A KULTer.hu rendelkezésére bocsátott és a szerkesztőség által továbbszerkesztett, vagy a szerkesztőség által összeállított sajtóanyagok és a szerkesztőségi hírek megjelenési formája.

KULTprogramok

<< 2020. aug. >>
hkscpsv
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Események

In Internet Explorer versions up to 8, things inside the canvas are inaccessible!

Archívum