KULTer.hu - Három új Harry Potter-történet érkezik
79447
post-template-default,single,single-post,postid-79447,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Három új Harry Potter-történet érkezik

A színházban fut a Harry Potter és az elátkozott gyermek, a történetét már könyv formában is kiadták, év végén pedig érkezik a Legendás állatok és megfigyelésükfilm, ám itt még mindig nincs megállás. Szeptember elején J. K. Rowling három új novellát ad ki e-könyvként.

Az új novellák eddig nem ismert részleteket, történeteket mutatnak be varázsvilágbeli karakterekről, valamint a Roxfortról. Egy-egy e-könyv tízezer karakter hosszúságú, és három-három dollárért lehet majd hozzájuk jutni különböző online vásárlós oldalakon (például az Amazonon) és a Pottermore honlapon. A most induló sorozat egyébként a Pottermore Presents nevet viseli, és amellett, hogy az írónő új írásait tartalmazza, a weboldal archív dolgai is belekerülnek.

hp_novellak

A most megjelenő Novellák a Roxfortból-könyvek (Short Stories from Hogwarts) egyike a Power, Politics And Pesky Poltergeists. Ez a rész mondhatni a Harry Potteres sötét oldalról szól, megtudhatunk néhány dolgot az Azkaban történetéről, a Mágiaügyi Minisztérium piszkos ügyeiről, Dolores Umbridge múltjáról, valamint Horatius Lumpsluck és Voldemort kapcsolatáról is, még abból az időből, mikor a sötét varázsló a Roxfort padjait koptatta.

A sorozat másik része a Heroism, Hardship and Dangerous Hobbies, amely Minerva McGalagony és Remus Lupin kalandjairól mesél, de bepillantást nyújt még Sybill Trelawney és Silvanus Ebshont professzor életébe is.

Hogwarts: An Incomplete and Unreliable Guide pedig a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola titkairól ír, végigjárhatja az olvasó az iskolát, és néhány tanóráról is többet lehet megtudni.

A novellákat szeptember 6-tól lehet megvásárolni. Hogy nyomtatásban valaha meg fognak-e jelenni ezek az írások, arról nincs információ.

Forrás: Hypable

KULTer.hu Hír

szerző: KULTer.hu Hír
honlap e-mail
A KULTer.hu rendelkezésére bocsátott és a szerkesztőség által továbbszerkesztett, vagy a szerkesztőség által összeállított sajtóanyagok és a szerkesztőségi hírek megjelenési formája.

KULTprogramok

<< 2020. Júl. >>
hkscpsv
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Események

In Internet Explorer versions up to 8, things inside the canvas are inaccessible!

Archívum