KULTer.hu - Abszurd románc az új indie rock klipben
80640
post-template-default,single,single-post,postid-80640,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Abszurd románc az új indie rock klipben

Meghökkentő és meglehetősen abszurd klipet tett közzé a Twentees zenekar a Good Boy című dalához. A videóban nyomon követhetünk egy nem mindennapi love storyt, megtudhatjuk, milyen az, amikor egy fiatal srác és egy nagymama összejönnek.

Kelet-európai romantika, Tisza-parti l’amour és egy bizarr szerelem, avagy, van, hogy a nagyi nem csak lekvárt kavar, hanem fiatal srácok szívét is elrabolja. Röviden így írható le a Twentees legújabb klipje, a májusban megjelent Múlandó című második lemezükről.

„Ezúttal teljesen szabad kezet adtunk a rendezőnek, Buday Dánielnek, annyit kötöttünk ki, hogy számunkra brandbarát végeredmény szülessen, minden kreatív munka az ő és az operatőr társa, Szilágyi Máté érdeme. Megijedtünk a nagymamafelszedős koncepciótól a zenekarral, de jobb nem is lehetne a végeredmény” – meséli Balázs Konrád, a zenekar énekes-gitárosa. A nem mindennapi párt Fehér András, színművészetis hallgató és Ormos Gáborné Éva, a hódmezővásárhelyi művelődési ház állandó társulatának színésznője alakítja, a románcot pedig a Tisza-parti Mártélyon vették fel.

A retro hangulatú videót a Magyar Klipszemlére is beválogatták, ide kattintva lehet voksolni a szakmai verseny közönségszavazásán. A fiúk szeptember 30-án akusztikus minikoncertet is adnak, Budapesten, a Deák téren, ahol a kliphez hűen főszerepet kap majd sokak kedvenc édessége, a nyalóka.

KULTer.hu Hír

szerző: KULTer.hu Hír
honlap e-mail
A KULTer.hu rendelkezésére bocsátott és a szerkesztőség által továbbszerkesztett, vagy a szerkesztőség által összeállított sajtóanyagok és a szerkesztőségi hírek megjelenési formája.

KULTprogramok

<< 2020. jún. >>
hkscpsv
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Események

In Internet Explorer versions up to 8, things inside the canvas are inaccessible!

Archívum