KULTer.hu - Készül a Bud Spencer & Terence Hill videojáték
82300
post-template-default,single,single-post,postid-82300,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Készül a Bud Spencer & Terence Hill videojáték

Elkészítik az első hivatalos Bud Spencer és Terence Hill videojátékot, amely a Slaps And Beans (Pofonok és Babok) nevet viseli. Az alkotó csapatnak, a Trinity Teamnek pénzbeli támogatásra van szüksége, hogy minél eredetibb játékot hozhassanak létre, ebben kérnek segítséget a Kickstarteren keresztül.

A nemrég elhunyt Bud Spencer nevéhez is köthető videojáték kétdimenziós, retro grafikájú lesz, és PC-re, Macre, valamint Linuxra készül; az alkotók később, ha lehetőségük nyílik rá, Xbox One-ra, PlayStation 4-re, Androidra és iOs-re is szeretnék majd átültetni.

spencerhill2

A Slaps and Beans egyéni és csapatmódot is kap. A játszma során több kiegészítő minijátékkal is lehet találkozni, valamint sok-sok babbal, hiszen annak kiemelkedő szerepet biztosítanak. A két főszereplő legismertebb történetei, bunyói is visszaköszönnek majd, például a Különben dühbe jövünk kocsmai verekedése, de a piros alapon sárga tetős Dune Buggy szintén ismét képernyőre kerül. A lényeg az, hogy az ellenféllel elbánjon a játékos, mindig a jó ügy érdekében cselekedve. Más verekedős játékokhoz képest ez annyiban lesz más, hogy a lehető leghitelesebben próbálják majd megidézni Bud Spencer és Terence Hill harckoreográfiáját.

A két hősről szóló mozikban mindig jelentős szerepet kaptak a hangeffektek mellett a dalok is; Oliver Onions, Franco Micalizzi vagy a La Bionda-testvérek zenéi hozzájárultak a filmek sikereihez. A Trinity Team a legnépszerűbb filmzenéket és eredeti verekedős hangeffekteket fel szeretné használni a játékban, ám ezeknek az engedélyezése nem túl olcsó.

A készítők a felmerülő kiadások finanszírozásához a támogatók segítségét kérik, a Kickstarten oldalon indítottak egy közösségi projektet, amely szerint 43 nap alatt 130.000 eurót szeretnének összegyűjteni.

KULTer.hu Hír

szerző: KULTer.hu Hír
honlap e-mail
A KULTer.hu rendelkezésére bocsátott és a szerkesztőség által továbbszerkesztett, vagy a szerkesztőség által összeállított sajtóanyagok és a szerkesztőségi hírek megjelenési formája.

KULTprogramok

<< 2020. jún. >>
hkscpsv
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Események

In Internet Explorer versions up to 8, things inside the canvas are inaccessible!

Archívum