KULTer.hu - Mozizz olcsóbban a közelgő filmünnepen!
81186
post-template-default,single,single-post,postid-81186,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Mozizz olcsóbban a közelgő filmünnepen!

Három filmet premier előtt, négyet pedig premiervetítésen láthatnak az érdeklődők az idei Cinema City Filmünnepen, amely október 6. és 9. között mintegy negyven alkotással várja a vendégeit a fővárosi és vidéki mozikban. A négynapos programon 750 és 950 forintért vásárolhatók jegyek egy-egy vetítésre.

A Cinema City ötödik alkalommal rendezi meg minden fővárosi és vidéki mozijában a vetítéssorozatot, amelynek programjában jóval a bemutató előtt láthatják a nézők a Wellhello #sohavégetnemérős című filmjének exkluzív epizódjait, valamint Szabó Simon Ebéd előtt című díjnyertes rövidfilmjét is. Az alkotókkal közönségtalálkozót is szerveznek.

Szintén premier előtt válthatók kedvezményes jegyek két francia film, az Aladdin legújabb kalandjai, a Belle és Sébastien – A kaland folytatódik vetítéseire, valamint a Lángelmék című amerikai akcióvígjátékra is.

ernellaek

A premierek között a Kubo és a varázshúrok című animációs filmet és a Pizsamaparti című svéd gyerekfilmet láthatja a közönség, a felnőtteket pedig a Lány a vonaton című thrillerrel és a Virsliparti című vígjátékkal várják. Réz András a Lány a vonaton című alkotásról filmklub keretében tart beszélgetést.

A program weboldalán, a Filmünnep TV adásaiban több mint 50 beszélgetést és ugyanennyi filmelőzetest nézhetnek meg online és mobilról a mozirajongók, a műsorvezetők pedig olyan magyar filmek alkotóival beszélgetnek, mint az Ernelláék Farkaséknál, a A martfűi rém vagy a jövő év elején mozikba kerülő Kincsem.

martfu1

Három nagy filmes univerzum is szerepel a Filmünnep TV témái között: a Zsivány Egyes, a Legendás állatok és megfigyelésük, valamint a Dr. Strange című filmek kapcsán látható majd beszélgetés a Star Wars- és a Marvel-filmek világáról, valamint a Harry Potter-filmek karaktereiről. A filmes szakemberek és színészek mellett számos híresség is beszámol mozis élményeiről.

További információ és részletes program a fesztivál honlapján érhető el.

Forrás: MTI, fotó: Szabó Adrienn/Fórum Hungary/Kincsem

KULTer.hu Hír

szerző: KULTer.hu Hír
honlap e-mail
A KULTer.hu rendelkezésére bocsátott és a szerkesztőség által továbbszerkesztett, vagy a szerkesztőség által összeállított sajtóanyagok és a szerkesztőségi hírek megjelenési formája.

KULTprogramok

<< 2020. aug. >>
hkscpsv
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Események

In Internet Explorer versions up to 8, things inside the canvas are inaccessible!

Archívum