KULTer.hu - Nevezd rövidfilmterved a Friss Húsra!
85817
post-template-default,single,single-post,postid-85817,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Nevezd rövidfilmterved a Friss Húsra!

​A Daazo által szervezett Friss Hús Nemzetközi Rövidfilm Fesztivál idén is megrendezi a rövidfilmes​ pitchfórumot. A rendezvény célja, hogy lehetőséget teremtsen fiatal filmes alkotóknak előkészületben levő projektjeik prezentálására és azok megvitatására. 

A tavalyi fórumon Deák Kristóf filmterve, A legjobb játék nyert. A rendező előző filmje, a Mindenki idén felkerült az öt Oscar-jelölt rövidfilmet tartalmazó listára, ami óriási eredmény.

A március végi rendezvényen tíz fejlesztés alatt álló rövidfilm még ötlet formájában mutatkozik be a szakma és az érdeklődő közönség előtt. A pitchfórum 2017. március 31-én lesz a budapesti Toldi moziban. A győztes pénzdíjban részesül, valamint a Daazo és más szervezetek szakmai tanácsokkal is segítik az alkotókat. A jelentkezési határidő: 2017. március 1. éjfél.

Beküldendő anyagok:
maximum 2 oldal terjedelmű szinopszis (W​ord​ vagy PDF​ ​formátumban)
rendezői filmográfia (W​ord vagy PDF formátumban)
vizuális koncepció, azaz moodboard (JPG, JPEG vagy PDF formátumban)

mindenki2

A benyújtás módja:
A pályázati anyagot csatolmányként kérik elküldeni a következő e​-​mail​-​címre: ​​veronika@daazo.com. A pályázatnak tartalmaznia kell a pályázó nevét, telefonszámát és e​-mail​címét, valamint nyilatkozatát, hogy pályamunkája saját szerzői műve, ​és ​nem sérti mások szerzői jogát. A pályázat elbírálása 2017. március 15-ig megtörténik, az eredményéről minden pályázót e-mailben értesítenek.

Díjazás:
A legjobb filmterv pénzdíjban részesül, illetve a nyertes projektet a Daazo és más szervezetek szakmai tanácsokkal segítik.

A fesztiválról:
Az elmúlt négy évben a Friss Hús az egyik legjelentősebb hazai rövidfilmfesztivállá nőtte ki magát, amelyre évente több száz nevezés érkezik. Céljuk, hogy a Friss Hús hosszú távon olyan nemzetközileg is elismert filmes esemény legyen, amelynek programjában szórakoztató és szakmailag izgalmas rövidfilmek láthatóak, és amelyre a filmszakma képviselői megkerülhetetlen találkozópontként tekintenek.

Egyéb feltételek:
A pitchfórumon való részvételre a projekt rendezője vagy producere pályázhat. Egy pályázó több pályázatot is benyújthat. A pályázatra történő nevezés ingyenes. A beküldött pályázati anyagokat bizalmasan kezelik.

KULTer.hu Hír

szerző: KULTer.hu Hír
honlap e-mail
A KULTer.hu rendelkezésére bocsátott és a szerkesztőség által továbbszerkesztett, vagy a szerkesztőség által összeállított sajtóanyagok és a szerkesztőségi hírek megjelenési formája.

KULTprogramok

<< 2020. feb. >>
hkscpsv
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 1

Események

In Internet Explorer versions up to 8, things inside the canvas are inaccessible!

Archívum