KULTer.hu - Szavazz a kedvenc budapesti bulihelyeidre!
85175
post-template-default,single,single-post,postid-85175,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Szavazz a kedvenc budapesti bulihelyeidre!

Másodszor rendezik meg az online közönségszavazáson alapuló Heineken Budapest Nightlife Awards eseményt, amely a legjobb budapesti szórakozóhelyek, klubok, kocsmák és bárok versenye.

A szervezők tavaly abból a meggondolásból hívták életre az eseményt, hogy elismerjék azoknak az éjszakai helyeknek a fenntartóit, amelyek nagyban hozzájárultak a budapesti imázs építéséhez, illetve kedvelt hétvégi úti céllá tették fővárosunkat a külföldi fiatalok számára is. A Budapest Nightlife Awards – melynek idén ismét névadó szponzora a Heineken – célja, hogy azok, akik hűen járják az éjszakát meghatározó vendéglátóegységeket, lehetőséget kapjanak kedvenceik kiemelésére, és ezáltal hozzájáruljanak az adott hely díjazásához.

bpna1

A helyek idén is összesen 12 kategóriában nevezhetőek (legjobb bár, legjobb borbár, legjobb kis klub, legjobb kocsma, legjobb koncerthelyszín, legjobb nagy klub, legjobb romkocsma, legjobb nyitott hely, legjobb meleg buli, legjobb booking, legjobb kézműves söröző, legjobb budapesti fesztivál), a közönség pedig online szavazás útján adhatja le voksait kategóriánként a három legkedvesebb helyére, december 19. és január 30. között. A súlyozott szavazás lehetővé teszi, hogy a kisebb helyek is jó eséllyel induljanak a díjért, a helyszínek feladata pedig, hogy minél inkább megmozgassák és szavazásra buzdítsák a közönségüket. A tavalyi versenyre csaknem 100 hely kapott nevezést, a közönség pedig összesen több mint 10.000 szavazatot adott le.

A szavazási időszak lezárultával a szervezők február 2-án csütörtök este egy ingyenes díjátadó koncert és buli keretein belül hirdetik ki az eredményt az Akvárium Klubban, és ott adják át minden kategóriában az egy évig érvényes „Budapest Nightlife Awards Winner” vagy „Budapest Nightlife Awards Recommended Place” díjakat.

Szavazz a verseny honlapján, hogy a te kedvenc helyed legyen az éjszakai élet legjobbja!

Borítófotó: Facebook

KULTer.hu Hír

szerző: KULTer.hu Hír
honlap e-mail
A KULTer.hu rendelkezésére bocsátott és a szerkesztőség által továbbszerkesztett, vagy a szerkesztőség által összeállított sajtóanyagok és a szerkesztőségi hírek megjelenési formája.

KULTprogramok

<< 2020. jún. >>
hkscpsv
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Események

In Internet Explorer versions up to 8, things inside the canvas are inaccessible!

Archívum