KULTer.hu - A Linkin Park visszatér hozzánk is!
86673
post-template-default,single,single-post,postid-86673,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

A Linkin Park visszatér hozzánk is!

A Linkin Park rajongói igazán boldogok lehetnek: amellett, hogy a VOLT Fesztivál bejelentette, a zenekar a 0. nap sztárfellépőjeként lép majd színpadra, májusban érkezik az új lemez, a One More Light, és máris elérhető róla a Heavy című dal.

A Grammy-díjas rock banda visszatérését egy különleges Facebook Live-val tudatta a rajongókkal, ahol a tagok kérdések megválaszolása mellett egy exkluzív előadásban részesítették a rajongókat. A legnagyobb – több mint 62 milliós – rajongótáborral rendelkező banda az elmúlt néhány évnyi passzivitás után újult erővel, a hagyományokat megőrizve, de új ötletekkel tele jelentkezik, amelynek kiteljesedését a május 17-én megjelenő One More Light című albumon tapasztalhatjuk meg mi is.

linkin_park_by_james_minchin

A mára már többszörös platinalemezes Los Angeles-i zenekar a Crawling című dalával robbant be a köztudatba, és olyan további slágereket köszönhetünk neki, mint a One Step Closer, az In The End vagy a Numb. A Linkin Park Hybrid Theory című első lemeze az évszázad legnagyobb (10 milliós) példányszámban eladott debütáló korongja volt hazájában, amely gyémánt minősítést ért el.

A soron következő anyag a 7. stúdióalbum lesz, és az őrületes várakozás csillapítása végett a banda most bemutatta új single-jét, a Heavy-t egy szöveges videó kíséretében. Az új, kissé elektronikus hangzásvilágú trackben az együttes egy teljesen más oldaláról mutatkozik be, kollaborátorként pedig az amerikai énekesnő, Kiiara csatlakozott.

Aki élőben szeretné hallani az új lemez anyagát, és természetesen a régi nagy Linkin Park-klasszikusokat, az 2017. június 27-én a VOLT Fesztivál 0. napján Sopronban megteheti!

KULTer.hu Hír

szerző: KULTer.hu Hír
honlap e-mail
A KULTer.hu rendelkezésére bocsátott és a szerkesztőség által továbbszerkesztett, vagy a szerkesztőség által összeállított sajtóanyagok és a szerkesztőségi hírek megjelenési formája.

KULTprogramok

<< 2020. jan. >>
hkscpsv
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

In Internet Explorer versions up to 8, things inside the canvas are inaccessible!

Archívum