KULTer.hu - Európa nagyjai a debreceni filmklubban
90222
post-template-default,single,single-post,postid-90222,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Európa nagyjai a debreceni filmklubban

Az európai filmművészet nagyjait mutatja be a debreceni Apolló mozi legújabb tematikus filmklubja és filmtörténeti előadássorozata, amely június 23-án, pénteken várja legközelebb az érdeklődőket egy western klasszikus vetítésével.

Európa Kulturális Fővárosait 2023-ban Magyarország és az Egyesült Királyság egy-egy városa adja, amelyek így egy éven át az európai kultúra és értékrend nagykövetei lesznek. Mivel az Apolló mozi számára is fontos, hogy Debrecen legyen a kiválasztott magyar város, egy havonta jelentkező filmklubbal szeretnének hozzájárulni a pályázat sikeréhez.

A filmklub harmadik alkalommal egy klasszikus európai westernhez nyúl: az Egy maréknyi dollárért című filmet mutatják be pénteken 18 órától. A vetítés utáni elemzést és előadást Váró Kata Anna, a Debreceni Egyetem oktatója tartja. A film eredeti nyelven, magyar felirattal lesz látható a Soós Imre-teremben.

A vetítésen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrációs e-mailt a fejer.tamas@fonixinfo.hu címre kell küldeni. A tárgyrovatba tüntesd fel: WESTERN.

A regisztrációs üzenetben szükséges, hogy szerepeljen, hány fővel érkezik a jelentkező. Érdemes olvasási visszaigazolást kérni elküldés előtt, ha van erre lehetőség, ugyanis nem tudnak minden regisztrációra egyenként válaszolni. A mozi azoknak ír feltétlen vissza, akik már a létszámkorláton túl próbáltak feliratkozni. Mindenki, aki elküldte a regisztrációt, automatikusnak tekintheti a részvételét.

További információ az Apolló mozi Facebook-oldalán érhető el.

KULTer.hu Hír

szerző: KULTer.hu Hír
honlap e-mail
A KULTer.hu rendelkezésére bocsátott és a szerkesztőség által továbbszerkesztett, vagy a szerkesztőség által összeállított sajtóanyagok és a szerkesztőségi hírek megjelenési formája.

KULTprogramok

<< 2020. Júl. >>
hkscpsv
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Események

In Internet Explorer versions up to 8, things inside the canvas are inaccessible!

Archívum