KULTer.hu - Idén tízéves a Campus Fesztivál
90544
post-template-default,single,single-post,postid-90544,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Idén tízéves a Campus Fesztivál

A jubileumi Campus Fesztivál a tíz éves szülinapohoz méltó programokkal, izgalmas, sokszínű kínálattal várja majd a közönséget a debreceni Nagyerdőbe július 19. és 23 között.

Tizenhét programhelyszínen, köztük két nagyszínpadon 252 zenei programmal és 200-nál több egyéb attrakcióval – dumaszínházzal, filmvetítéssel, színházi előadással, közéleti és irodalmi, zenei beszélgetésekkel – várják az érdeklődőket.

Campus Fesztivál az ország egyik legnagyobb nyári könnyűzenei eseményévé vált, ahol tavaly 98 ezren szórakoztak, idén pedig ennél is több látogatót várnak a szervezők. A legnépszerűbb hazai előadók mellett a fesztivál vendége lesz a The Prodigy, Lukas Graham, Alle Farben, a holland Bingo Players, Debrecenbe érkezik Charlott Boss, azaz Nod One’s Head, illetve a kilencvenes évek legnépszerűbb eurodance párosa, a 2 Unlimited is.

Ismét ott lesznek Debrecenben a fesztivál kedvencei: a Tankcsapda, a Quimby, a Halott Pénz, a Kowalsky meg a Vega, a Brains, az Irie Maffia, a Vad Fruttik, a Paddy and the Rats, Ganxsta Zolee és a Kartel, a 30Y, de fellépnek a nagyerdő fái alatt a Lóci Játszik, a Mörk, a Jónás Vera Experiment, a Konyha, a Dope Calypso, a The Qualitons, valamint a Petruska és Sena is.

A különböző helyszíneken a rock, az elektronikus, a világzenei és dzsesszkoncertek mellett számos más műfaj képviselői is fellépnek. A Campus egyik legszebb helyen lévő színpada a kivilágított Víztorony kertjében található, ahol olyan különleges produkciót láthat a közönség, mint az Ivan and the Parazol, a Margaret Island, a Middlemist Red, a Fran Palermo, az Esti Kornél, az Elefánt, a Szabó Benedek és a Galaxisok, vagy az egészen fiatalok közül a The Luckies, az Elevator című dallal idén berobbanó Platon Karataev, de jelen lesz az indie-folkos Zanzinger is.

Idén már a fesztivál nulladik napján megnyílik a 2000 négyzetméteres Egyetem Tér, ahol izgalmas attrakciókkal, kísérletekkel, előadásokkal, az agráriumtól az orvoslásig terjedő bemutatkozásokkal, különleges zenei programokkal, köztük az egyetem professzorainak zenés produkciójával várják a vendégeket. A KULTer.hu-Dub Székház Összművészeti Pont elnevezésű helyszínen is hangulatos és elgondolkodtató kulturális és zenei programokon lehet majd részt venni.

Forrás: MTI

KULTer.hu Hír

szerző: KULTer.hu Hír
honlap e-mail
A KULTer.hu rendelkezésére bocsátott és a szerkesztőség által továbbszerkesztett, vagy a szerkesztőség által összeállított sajtóanyagok és a szerkesztőségi hírek megjelenési formája.

KULTprogramok

<< 2020. aug. >>
hkscpsv
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Események

In Internet Explorer versions up to 8, things inside the canvas are inaccessible!

Archívum