KULTer.hu - Magyar lány is szerepel az új Star Wars-ban
91084
post-template-default,single,single-post,postid-91084,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Magyar lány is szerepel az új Star Wars-ban

Egy magyar lány, Nemes Zoé is feltűnik majd az idén decemberben érkező Csillagok háborúja-filmben, Az utolsó Jedikben.

A fiatal lányt a Magyar Nemzet szúrta ki a film hétvégén bemutatott werkvideójában, amelyben egy jelenet erejéig látható egy űrkaszinó, ott tűnik fel vendégként Nemes Zoé.

A Nemes Zoé korábban drámatagozatos iskolába járt, modellkedett, szerepelt videoklipekben és reklámokban. Az egyetem miatt Londonba költözött, regisztrált egy casting ügynökségnél, egy héttel később pedig már meghallgatása volt, s máris ott találta magát a Star Wars nyolcadik filmjében.

Az utolsó Jedik, melynek forgatásán tavaly február és április között vett részt Nemes, nem az egyetlen film, amiben láthatjuk év végén. Idén február és március között egy másik forgatáson dolgozott: Paul Thomas Anderson legújabb filmjében, a Phantom Threadben szerepel majd, ahol a visszavonulását nemrég bejelentő Daniel Day-Lewis, a főszereplő egyik varrónőjét fogja alakítani. Erről annyit árult el, hogy kihívás volt számára, ugyanis rajta kívül tényleg mindenki varrónő volt a közvetlen szereplőtársai között. Nemes 2:23-nál látható egy pillanatra bal oldalon, legyezővel a kezében:

A Csillagok háborúja nyolcadik részét itthon december 14-én mutatják be, a Phantom Thread nemzetközi premierje pedig 25-én lesz.

Forrás: Magyar Nemzet

KULTer.hu Hír

szerző: KULTer.hu Hír
honlap e-mail
A KULTer.hu rendelkezésére bocsátott és a szerkesztőség által továbbszerkesztett, vagy a szerkesztőség által összeállított sajtóanyagok és a szerkesztőségi hírek megjelenési formája.

KULTprogramok

<< 2019. Júl. >>
hkscpsv
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Események

In Internet Explorer versions up to 8, things inside the canvas are inaccessible!

Archívum