KULTer.hu - Czirják Mihály Gergő novellája
92029
post-template-default,single,single-post,postid-92029,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Czirják Mihály Gergő novellája

Reggel

Miért van barátnőm?

Hiszen kurva jól nézek ki. Okos és érdekes vagyok, még a bőröm is hibátlan. Az utolsó lány, akivel lefeküdtem, azt mondta, átlagnál nagyobb pénisszel rendelkezem. Ez a mondat betette a kaput. Akkor rájöttem, hogy én szinte tökéletes vagyok. Szinte. Akkor miért is van barátnőm? Miért nem vagyok szingli és kefélek meg annyi nőt, amennyit nem szégyellek? Olyan vagyok, mint egy kibaszott Patrick Bateman, csak nem ölök prostikat. Rendszeresen fésülködöm, testápolót kenek mindennap a bőrömre és trimmelem a farkamat. Hajnyíróval. Néhol rásegítek borotvával is. Ja, és van egy csomó hajam. Mondjuk még csak huszonnégy múltam, de akkor is. Apámnak ilyenkor már nem volt.

Most van egy barátnőm, lassan négy éve. Én vagyok a hímek mintapéldánya. Tökéletes pár vagyunk. Mondjuk ez főleg nekem köszönhető. Mindennap reggelit viszek neki az ágyba és csókokkal köszöntöm, hogy tökéletesen induljon a napja. Minden nap. Minden egyes kibaszott nap. Azt hallottam, fontos a reggeli közérzet, hogy flottul menjen a munka meg a tököm tudja még micsoda. Mint minden férfinak, nekem is rituális szarással indul a napom. Egy jó szarásnál nincs is jobb, talán csak egy jó kefélés. Áldozok az isteneknek. Ők az asztalomra teszik az ételt én meg telibe szarom vele a budit és közben azt motyogom, hogy tessék, és hogy köszönöm szépen.

A barátnőm nem hoz nekem reggelit az ágyba. Mindig sokáig alszik és még horkol is. Kibaszott idegesítő, az idegeimre megy. Apám mindig azt mondja, hogy amíg nála van a pina, addig baszhatom az egészet. Nagy ember az apám, nagyon bölcs ember. – A faszt. De igazából ez nem így van. Ilyen külsővel mint az enyém, annyi nőt megkaphatnék, amennyit csak akarok. Én egy kurvára gyönyörű ember vagyok. És az igazság az, hogy a barátnőm a legszebb nő, akit valaha láttam. Még a legneutrálisabb ember is ráverné a metróban, a mekiben vagy a plázában. Ez a lány vagy nő én vagyok, csak neki egy mindenre hajlandó, szűk, érzéki pina van a lába közt. Nekem meg egy átlagon felüli faszom van. Van ennél jobb párosítás?

Tegnap reggel elkészítettem a reggelit és a kávét. Bundás kenyér volt francia módra és forró ribizli tea. Ahogy ő szereti. Én nem tudom, hogy szeretem. De azt igen, hogy ő hogy szereti. Bevettem a gyógyszereimet, leöblítettem fél liter ciromos vízzel, mert az lúgosít, aztán bevittem neki a reggelit és megcsókoltam az arcát. Puha volt és meleg. Nagyon élveztem, mindig jó kedvem volt tőle, ha megcsókolhattam az arcát. Sokszor meg is szagoltam közben. Nem volt soha illata az arcának, egyszerűen csak nem elég megcsókolni. Az a pillanat csak az enyém. Igazából kurvára fel is izgatott. De tegnap nem kelt fel a csókomra. Mozdulatlan maradt. Arccal a matracnak, seggel az ég felé. Letettem a tálcát a földre, magamhoz vettem a citromos vizet és megálltam az ajtóban. Óvatosan megmozgattam a lábammal a tálcát, kurva hangos volt, semmi. Hát megmozgattam még egyszer, semmi. Nagyon felbaszta az agyam. Vártam. Közben néztem az arcát, azt a csodaszép, mozdulatlan orcát. Éreztem a számon a bőre melegét és puhaságát. Aztán megint megrúgtam a tálcát. A tea kilöttyent, ki a fehér szőnyegre, amit anyámtól kaptunk az összebútorozásunk előtt. Utáltam azt a szőnyeget. Mivel továbbra sem mozdult meg a barátnőm az ágyon, inkább elmentem zuhanyozni. Nem azért mert kellett, hanem mert zuhany alatt jobban szeretek recskázni.

Számomra a maszturbálás nem jelent sokat. Pótcselekvés, amit akkor csinálok, amikor a barátnőm nem akar velem lefeküdni. Szemrehányás, panasz, megalázás. A barátnőm felé, aki kurvára leszarja, hogy többet verem a farkamat, mint ahányszor őt megdugom vele. A férfiak többsége túl nagy ügyet csinál abból, hogyan verik a farkukat. Többek között az összes barátom. Én nem. Az lenne a vég. Ilyen tökéletes adottságokkal, amilyenek nekem vannak, folyton csajokat kellene basznom. Mindennap másikat. A puszta gondolat, hogy előveszem a fiókból a testápolót, berakom a kedvenc pornómat és kiverem rá, egyszerűen untat, ugyanakkor meg is értem. Egyik barátomnak sincs olyan tökéletes külseje, mint nekem. Én a barátnőmre gondolok közben. Először az arcára, a csodaszép arcára. Aztán a szájára, arra hogy mennyire szeretem megcsókolni. Lassan, finoman, durván, játszadozni vele, mosolyogni közben. Folyton azzal basztat, hogy csukjam be a szemem csókolózás közben. Kibaszott idegesítő. De annyira szeretem nézni közben az arcát. Látni, ahogy élvezi, hogy velem csókolózhat. Ilyenkor már keményen állni szokott a farkam, marokra szorítom és elkezdem kiverni. Mint már mondtam, a zuhany alatt szeretem a legjobban csinálni. Arra gondolok legtöbbször mostanában, amikor kutyapózban csináltuk az erkélyen januárban. Azért tudom, hogy januárban volt, mert még soha sem csináltuk az erkélyen, és amúgy is kurva jó volt, miért ne emlékezhetnék rá. Nem tudnám megmondani, hogy szeretkezés volt-e vagy dugás, mindenesetre akkor egyikőnk sem gondolt a másikra. Kihasználtuk egymást. Kellékek voltunk egymásnak. Én a szemben lévő tíz emeletes ablakait pásztáztam, és élveztem a hideg levegőt, ahogy simogatja a szőrt a seggemen. Éreztem őt, de minden mindegy volt. Nem tudom, ő mire gondolhatott, de biztosan nem rám. Nagyon élvezte.

A pinája, összezárt lábbal, kutyapózban.

A mellei, amikor meglovagol.

A combja a nyakamban.

Ebben a sorrendben szoktam arra gondolni, hogy mit csinálnék vele nagyon szívesen. Ehelyett a zuhany alatt állok és verem a farkam. ÉN. A tökéletes hím. Minden nő álma. Egy baszógép lehetnék, egy csúcsbika.

Kiszálltam a zuhany alól, megtörölköztem, fogat is mostam már, ha úgyis ott voltam. Kettéhajtottam a vizes törölközőt és felraktam a radiátorra száradni. Fogmosás után rátekertem azt a kurva kupakot a fogkrémre, de előtte leszedtem a tubus szélére száradt fogkrémet. Este mindig ő megy utoljára fogat mosni. Régen mindig együtt mostunk fogat. Közben nevettünk és még csókolóztunk is. Volt, amikor még szeretett. Aztán egyszer fogat mosott, és mikor kijött a fürdőszobából, összebújtunk. Megcsókolta a nyakamat és lement a takaró alá. Letolta az alsó gatyámat és megfogta a farkamat. Bevette a szájába, közben simogatta a golyóimat. Így folytatta egy darabig, de aztán minden elszaródott. Igazából tényleg minden. Az életünk. Nem egyenként, hanem a mi életünk. Külön-külön még mindig tökéletesek voltunk. Szóval szopta a farkamat, és mivel előtte fogat mosott, kurvára elkezdte csípni a pöcsöm a mentol. Felugrottam és gyorsan víz alá nyomtam. Onnantól kezdve tudtam, hogy ha fogat mos mielőtt bebújna az ágyba, akkor aznap este már nem lesz szopás. Már nagyon régóta nem szopott le.

Visszamentem a szobába, ő még mindig aludt. A reggeli hidegen, fonnyadtan várt a sorsára a földön. Megláttam a szőnyegen a kilöttyent teát. Arra gondoltam, hogy kidobom a szőnyeget a büdös picsába vagy odaajándékozom valakinek. Attól, hogy nekem nem tetszik, másnak még tetszhet. Nem lehet mindenkinek olyan tökéletes ízlése, mint nekem. Ránéztem az órára, hat huszonhetet mutatott, három perc múlva csörögni fog. Megvárjam, amíg ez a szar, imitált tengermorajlásos csengőhang kelti fel vagy csókoljam még egy ideig, és keltsem fel úgy, ahogy egy szerelmes nő elvárja a szerelmes pasijától? Nagyon bosszantott, hogy nem kelt fel a csókomra és nem kellett neki a tökéletesen elkészített reggelim. Hogy a kurva életbe képzeli ez, hogy nem kell neki a reggeli, amit én készítettem. Nők százai állnának sorban ezért a kajáért. Még ha szar lenne, akkor is megennék, de ez ráadásul kurva finom. Hülye picsa. Kopogtam hármat a hálószoba vastag faajtaján. Még mindig semmi. Már csak két perc. Tovább bámultam, mint egy beteg, gyilkos betörő, aki megnézi az áldozatát, mielőtt kivégezné. Egy hóhér, aki megkérdezi a halálra ítélttől, hogy érzi magát. Átfutott az agyamon, hogy gyilkos vagyok, egy kókler, a hóhérok hóhérja.

Ránéztem az órára, már csak egy perc volt hátra az ébresztőig. Aztán arra gondoltam, hogy dehogy egy perc. Minden reggel ugyanezt csinálom, és soha nem kel fel a csókomra, soha nem eszi meg a reggelit, és én minden reggel a zuhany alatt verem a farkamat. A barátnőm jól mondja, én egy kibaszott nagy seggfej vagyok.  Egy tökéletes seggfej.

Borítófotó: Pexels

Czirják Mihály Gergő

szerző: Czirják Mihály Gergő
honlap e-mail
Czirják Mihály Gergő 1992-ben született Debrecenben. Jelenleg a Debreceni Egyetem kommunikáció- és médiatudomány szakos hallgatója. Első prózája a KULTer.hu-n jelent meg.

KULTprogramok

<< 2020. Júl. >>
hkscpsv
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Események

In Internet Explorer versions up to 8, things inside the canvas are inaccessible!

Archívum