KULTer.hu - Bulizni hív új dalával a debreceni zenész
96302
post-template-default,single,single-post,postid-96302,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Bulizni hív új dalával a debreceni zenész

Debrecenben továbbra is aktívak a fiatal zenészek, ezúttal Fekete Sándor gitáros, énekes és rapper mutatta be legújabb dalát, amely bármely egyetemi buliban megállná a helyét.

A Miénk a város című rapszámhoz készült klip Debrecen főterére kalauzolja el a nézőket egy decemberi estén, ezzel is megalapozva a kellő, pezsgő hangulatot. A dalszöveg a bulizást, a régi haverokat, az idő múlását eleveníti meg, s szórakozni hív. Igazi partizene. A hangszerelés és a szöveg is Fekete Sándor munkája, a raprészeket szintén ő adja elő, a vokalista pedig Dzsudzsák Alexandra „Alessza”.

Fekete Sándor a már több mint egy éve feloszlott Szupersztráda hard rock zenekar gitárosa volt. Az alkotó egészen fiatal kora óra pengeti a húrokat, 2016 őszén pedig szólókarrierbe kezdett. Ez idő alatt egy zenei producer képzésen is részt vett, ahol elsajátította a zenei alapok megírásának szabályait, technikáit, így nem is csoda, hogy dallamai igazán fülbemászóak.

A debreceni fiatal a rock után jelentős váltásként rapzenét kezdett szerezni, szövegeinek akusztikus alapot adva gitárral, dobbal, zongorával – habár teljesen nem távolodott még el az korábbi irányvonaltól. Szólópályája kezdete óta két stúdióminőségű felvétellel – és videoklippel – állt elő, és számos munkában működött már közre, főként gitárosként és énekesként. Jelenlegi tervei között szerepel egy kész album megalkotása is.

KULTer.hu Hír

szerző: KULTer.hu Hír
honlap e-mail
A KULTer.hu rendelkezésére bocsátott és a szerkesztőség által továbbszerkesztett, vagy a szerkesztőség által összeállított sajtóanyagok és a szerkesztőségi hírek megjelenési formája.

KULTprogramok

<< 2020. feb. >>
hkscpsv
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 1

Események

In Internet Explorer versions up to 8, things inside the canvas are inaccessible!

Archívum