KULTer.hu - Vajon melyek Budapest legjobb bulihelyei?
96823
post-template-default,single,single-post,postid-96823,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Vajon melyek Budapest legjobb bulihelyei?

Az online közönségszavazáson alapuló Heineken Budapest Nightlife Awards-ot idén harmadszor rendezik meg. Ez a legjobb budapesti szórakozóhelyek, klubok, kocsmák, bárok és partiszervezők versenye, az eredményeket pedig Pimaszúr (Papp Gergő) közli majd egy hatalmas díjátadó bulin.

A szervezők nem titkolt célja, hogy legalább egy évben egyszer összehozzák a budapesti vendéglátósokat, és egy hatalmas, kötetlen buli keretein belül ünnepeljék egymást – magukat. Van mit köszönni nekik, hiszen mindnyájan nagyban hozzájárultak a budapesti imázs építéséhez, és ahhoz, hogy fővárosunk közkedvelt úti céllá váljon a külföldiek körében.

A Budapest Nightlife Awards  – melynek névadó szponzora a Heineken – lehetőséget ad a budapesti éjszakai élet hű szerelmeseinek, hogy kedvenc helyeiket idén is a dobogóra juttassák, majd együtt ünnepeljenek velük. A helyek idén is 12 kategóriában nevezhettek (legjobb bár, legjobb borbár, legjobb kis klub, legjobb kocsma, legjobb koncerthelyszín, legjobb nagy klub, legjobb romkocsma, legjobb szabadtéri hely, legjobb LMBTQ program helyszín, legjobb partiszervező, legjobb kézműves söröző, legjobb budapesti fesztivál).

A közönség ide kattintva  szavazhat kategóriánként a három legkedvesebb helyére, közel 2 hónapon keresztül, december 27-től egészen február 22 éjfélig.

A súlyozott szavazás lehetővé teszi, hogy a kisebb helyek is jó eséllyel induljanak a díjért. A tavalyi versenyre mintegy 150 hely nevezett, a közönség pedig több mint 13.000 voksot adott le, és az eddigi évek tapasztalatai alapján ez a szám folyamatosan növekszik.

A szavazási időszak lezárultával a szervezők február 23-án, péntek este egy ingyenes díjátadó keretén belül hirdetik ki az eredményt az Instantban, és adják át minden kategóriában a nyerteseknek az egy évig érvényes Budapest Nightlife Awards díjat. Az ingyenes eseményen többek között fellép Barabás Lőrinc, a koncert után pedig hazai dj-k táncoltatják a közönséget és a vendéglátósokat egészen kifulladásig.

Borítófotó: Adam Horvath

KULTer.hu Hír

szerző: KULTer.hu Hír
honlap e-mail
A KULTer.hu rendelkezésére bocsátott és a szerkesztőség által továbbszerkesztett, vagy a szerkesztőség által összeállított sajtóanyagok és a szerkesztőségi hírek megjelenési formája.

KULTprogramok

<< 2020. jan. >>
hkscpsv
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

In Internet Explorer versions up to 8, things inside the canvas are inaccessible!

Archívum