KULTer.hu - Önismereti fesztivál a Balaton partján
99297
post-template-default,single,single-post,postid-99297,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Önismereti fesztivál a Balaton partján

Hazánk legnagyobb életmód fesztiválja, az Everness hatodik alkalommal nyitja meg kapuit idén júniusban. A tudatosság rendezvényén ezen a nyáron 300 hazai és külföldi előadó 21 helyszínen tánc-, mozgás- és jógaprogramokkal, koncertekkel, hangfürdőkkel, előadásokkal és workshopokkal várja az érdeklődő közönséget.

A szervezők 2013 óta igyekeznek évről-évre színesebb programpalettával készülni. A 2018-as nyári rendezvényre számos olyan fellépő fogadta el a meghívást, akinek az önismeret, az önfejlesztés területén jól ismert a munkássága.

A június 20–25. között zajló fesztivál fellépői között ott lesz Dan Millman író, a békés harcos, aki kiemelkedő sportteljesítményét és gyógyulását belső egyensúlyának megteremtésével érte el, amit azóta is emberek millióinak tanít, illetve Neale Donald Walsch a Beszélgetések Istennel sorozat szerzője, Feldmár András pszichológus, pszichoterapeuta, Acharya Shree Shankar misztikus filozófus és Müller Péter író is. Alsóörsön mesél majd Novák Péter színész, zeneszerző, aki a fenntartható fejlődés, a környezettudatosság és a Föld megóvása mellett tette le a voksát, illetve a tavaly nagy sikert aratott Deborah Sundahl író, tudatos-szexualitás oktató. A férfi és a női erő minőségéről mesél majd Somamagésa énekesnő, spirituális tanító, Gánti Bence, az Integrál Akadémia alapító elnöke pedig meglepetésprogrammal érkezik. Pozsgai Nikoletta szinkrontréner külön helyszínen foglalkozik majd a női önfejlesztéssel.

A tánckínálatban idén is feltűnnek a rituálisabb irányzatok, így lesz hawaii és tahiti néptánc, de a zumbaórák sem maradnak ki Kramarik Évivel. Sok egyéb mellett aki kedvet kap, idén is kipróbálhatja a rúdfitneszt, az akrojógát, az argentin tangót vagy Grecsó Zoltán táncművész óráján belekóstolhat a kortárs táncba.

Az Everness zenei kínálata is hozza az eddigi sikerprodukciókat, miközben új színekkel bővíti a palettát. Igazi kuriózumként lép majd fel a zenei nagyszínpadon Sudha, aki a spirituális mantraéneklés képviselője, és Alsóörsön mutatja be legújabb albumát a Tribali. A tavalyi év nagy sikere után újra eljön Netanel Goldberg, a zenéjével is a környezettudatosságot hirdető Merope, de itt lesz még a Layanda, Stepan Christanov, a Samsara Boulvard, a Sirius World Music, és muzsikál majd Karacs Ildikó is. Színpadra lép Balázs Gergely hegedűművész, az Ecstatic Dance Budapest tudatos táncoltatásra készül, Bársony Bálint pedig a Hangutazók formációval érkezik és továbbra is a hanggal gyógyító színpad meghatározó alakja lesz.

Az Everness családbarát rendezvény, a belépés 14 éves kor alatt díjtalan, illetve a fesztiválon szívesen látják a jól nevelt házi kedvenceket is.

Jegyek ide kattintva vásárolhatók, az eseményekről tovább információ pedig a hivatalos honlapon olvasható.

KULTer.hu Hír

szerző: KULTer.hu Hír
honlap e-mail
A KULTer.hu rendelkezésére bocsátott és a szerkesztőség által továbbszerkesztett, vagy a szerkesztőség által összeállított sajtóanyagok és a szerkesztőségi hírek megjelenési formája.

KULTprogramok

<< 2020. feb. >>
hkscpsv
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 1

Események

In Internet Explorer versions up to 8, things inside the canvas are inaccessible!

Archívum