KULTer.hu - Ütős thriller a Liza, a rókatündér rendezőjétől
100440
post-template-default,single,single-post,postid-100440,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Ütős thriller a Liza, a rókatündér rendezőjétől

Novembertől látható a nagy sikerű Liza, a rókatündér rendezőjének új filmje. Ujj Mészáros Károly következő alkotása egy egyedi atmoszférájú bűnügyi thriller, és a titokzatos X – A rendszerből törölve címet kapta.

A Nemzeti Filmalap támogatásával, a Focusfox gyártásában született sajátos, erős hangulatú filmet Balsai Mónival, Schmied Zoltánnal, Molnár Áronnal és Bede-Fazekas Szabolccsal a főszerepben az InterCom forgalmazza. Az X– A rendszerből törölve különlegessége, hogy Kulka János ezzel a filmmel tér vissza a vászonra. A rendező új műfajban bizonyítja ugyan tehetségét, ám most sem lett hűtlen magához, ezúttal is erős látványvilágú filmet készített.

Éva (Balsai Móni) zseniális rendőr. Meglátja, amit más nem, megérzi, ami fölött minden kollégája elsiklik. Neki tűnik fel az is, hogy a Budapesten rövid időn belül elkövetett jó néhány öngyilkosság igazából összefügg, és egy zseniálisan gonosz sorozatgyilkos műve. Ám Éva használhatatlan. Férje öngyilkossága óta pánikbeteg és a mániáival küzd. Ekkor felkerül a központba egy új tiszt.

Péter (Schmied Zoltán) felismeri kolléganője különleges tehetségét és meglátja benne a nőt is. Együtt erednek a mindeddig felderítetlen esetek nyomába. A szövevényes, félelmetes bűncselekmény-sorozat gyökerei a régmúltba nyúlnak és nagyhatalmú emberekhez vezetnek.

Az X – A rendszerből törölve főszerepeit játszó színészek jó része már a Lizában is együtt dolgozott a rendezővel: a bűnügyet felfedező, majd a rejtélyes ügy nyomába eredő rendőröket Balsai Móni, Schmied Zoltán és Bede-Fazekas Szabolcs alakítják, de fontos szerepeket kapott Fekete Ernő, Molnár Áron, Szabó Győző, Básti Juli, Szirtes Ági, Kőszegi Ákos és Schneider Zoltán is. A produkció november 1-jén kerül a mozikba.

KULTer.hu Hír

szerző: KULTer.hu Hír
honlap e-mail
A KULTer.hu rendelkezésére bocsátott és a szerkesztőség által továbbszerkesztett, vagy a szerkesztőség által összeállított sajtóanyagok és a szerkesztőségi hírek megjelenési formája.

KULTprogramok

<< 2020. Júl. >>
hkscpsv
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

In Internet Explorer versions up to 8, things inside the canvas are inaccessible!

Archívum