KULTer.hu - Szarvasok fesztiválja
101173
post-template-default,single,single-post,postid-101173,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Szarvasok fesztiválja

Különlegesnek ígérkezik Magyarország első erdőfesztiválja”, az Ohmydeer. A kétnapos, augusztus 31-ét és szeptember 1-jét felölelő nemzetközi zenei fesztiválon erdőszínpaddal is készülnek a szervezők Zala megyében, a Nagykanizsa mellett fekvő Csónakázó-tó partján és az Alsóerdőben.

Az Ohmydeer Fesztivál Forest Stage elnevezésű kisszínpadán olyan ritkaságszámba menő koncertek lesznek megtekinthetők, mint a német elektronikus zenét képviselő Apparat és a holland chill elektronikát játszó Weval. Hazai zenekarok és DJ-k közül fellép a Middlemist Red, a Dope Calypso, a Run Over Dogs, a Mayberian Sanskülotts, a The Keeymen, a The Nobody Elses, a Panel Surfers, Akos V, a Route 8, a Galactic Jackson, illetve a Soundbank is.

A nagyszínpadon többek között a brit Toploader és a Morcheeba lépnek majd fel, utóbbi az új lemeze turnéján egyedül itt áll meg Magyarországon.

Az Ohmydeer mottója: „Murafölde Zala megye és Magyarország legerdősebb vidéke. Itt még a Vadak az urak.” A helyszínhez tartozó 2 km hosszú tó és a gyönyörű erdőség is a a fesztivál díszletül szolgálnak majd, a területéhez tartozik egy kilátó is. Érdekes dekorációs megoldásokat és különleges vetítéseket ígérnek a szervezők. Arra is ügyelnek majd, hogy a rendezvény a lehető legkevésbé károsítsa a természetet: szelektív hulladékgyűjtéssel és lebomló pohárral is készülnek, valamint elektromos autókat használnak majd a területen.

Az alternatív hozzáállás nem csupán a helyválasztásban érvényesül. A molinómegjelenést és a logókat is korlátoznák: az arra nyitott márkákat arra buzdítják, hogy élményt biztosítsanak a fesztiválozóknak, így promotálják magukat.

KULTer.hu Hír

szerző: KULTer.hu Hír
honlap e-mail
A KULTer.hu rendelkezésére bocsátott és a szerkesztőség által továbbszerkesztett, vagy a szerkesztőség által összeállított sajtóanyagok és a szerkesztőségi hírek megjelenési formája.

KULTprogramok

<< 2020. aug. >>
hkscpsv
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Események

In Internet Explorer versions up to 8, things inside the canvas are inaccessible!

Archívum