KULTer.hu - Az ArtConscious felhívása
103433
post-template-default,single,single-post,postid-103433,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Az ArtConscious felhívása

Tehetséges művészek és designerek jelentkezését várja az ArtConscious, mely egy többfókuszú online piactérként Közép-Kelet-Európa képzőművészeinek, divat- és formatervezőinek nyújt lehetőséget a nyugati, főleg az angol műtárgypiacon való bemutatkozásra és értékesítésre.

Hamarosan bemutatkozik a londoni bázisú ArtConscious. A hazai szellemi háttérrel működő, innovatív website és a 2019-ben megjelenő mobilapplikáció arra a problémára kíván megoldást nyújtani, hogy a régió kreatív alkotói, művészeti intézményei alulreprezentáltak mind a brit, mind a globális piacon. Az ArtConscious célja, hogy minden igényt kielégítő közvetítői és értékesítői feladatokat lásson el, válogatott partnereit pedig hitelesen (re)prezentálja a nyugati vásárlóréteg felé.

Célkitűzései elérése érdekében az ArtConscious különféle szolgáltatásokat nyújt. Egyedülálló felhasználói élményt biztosító megoldásaival széles körben lefedi a közép-kelet-európai kreatív szcénát. Tájékoztatást ad a legújabb divattal, designnal, képzőművészettel kapcsolatos hírekről, eseményekről és trendekről. Partnereit a közösségi médián keresztül és egyéb megjelenések formájában is bemutatja, reklámfelületei és hírlevelei révén megosztja az egyes területek legfontosabb szereplőinek újdonságait. Intelligens kezelőfelületének segítségével pedig felismeri a vásárlók egyedi igényeit.

Az ArtConscious jelenleg is várja a régió kiemelkedő designereinek, művészeinek jelentkezését!

Festmények, szobrok, fotók, grafikák, női és férfi öltözékek, kiegészítők, cipők, ékszerek, design tárgyak készítői, galériák, üzletek és egyéb intézmények egyaránt megjelenést kaphatnak az oldalon, a november 8-áig tartó egyedi early bird ajánlat keretében. A weboldal munkatársaival és partnereivel egy budapesti és egy londoni launch partyn is találkozhatnak az érdeklődők. A projekt hivatalos partnere a HiVentures Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. és QuantumLeap Innovációs és Iparfejlesztési Kft.

A felhívás iránt érdeklődők az artconscious.co.uk/ honlapon keresztül, az info@artconscious.co.uk e-mail címen vagy Facebookon is kapcsolatba léphetnek a projektvezetőkkel.

KULTer.hu Hír

szerző: KULTer.hu Hír
honlap e-mail
A KULTer.hu rendelkezésére bocsátott és a szerkesztőség által továbbszerkesztett, vagy a szerkesztőség által összeállított sajtóanyagok és a szerkesztőségi hírek megjelenési formája.

KULTprogramok

<< 2020. jún. >>
hkscpsv
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Események

In Internet Explorer versions up to 8, things inside the canvas are inaccessible!

Archívum