KULTer.hu - Végre ismét együtt a zajzene krémje
103139
post-template-default,single,single-post,postid-103139,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Végre ismét együtt a zajzene krémje

Hetedik alkalommal kerül sor szeptember 15-én a zajzenei szcéna legnagyobb hazai seregszemléjére, a Zajkertre, mégpedig a MODEM belsőkertjében.

A VII. Zajkert összművészeti szeánsz a túlerő fogalma köré szerveződik.

Az eseményre a hazai experimentális zenei színtér jeles képviselői mellett külföldről is érkeznek fellépők. Aki volt már Zajkerten, az jól tudja, hogy a látogatók egy összművészeti happening részesei lehetnek ezen a különleges napon. A koncertek mellett az NDK (Neue Debreczenische Kunst) művészei Túlerő projekt címmel izgalmas kompozíciókkal érkeznek, Gyöngy Dániel pedig body art performansszal készül. A 2dkrew jóvoltából vetítés is színesíti a programot.

A Lyuhász Lyácint Bt. & barátai koncertje alatt Wombat vetít.

A beharangozó szerint „az idei zajtörténeti kurzus meghívottjai elévülhetetlen érdemeikkel felvértezve érkeznek, s mossák tisztára új időknek új zajait, miközben a lankadatlan éberség fontosságára hívják fel a figyelmet. Összművészetiség, frekvenciaorgia, biztos védekezésre épülő támadás és mese a hét zajról.” A magyar fellépők: Milzenvirgil, Nojzerr Live Act, Lee Kajko & Indielyanos, UEUM, Lyuhász Lyácint Bt. & friends és DRJ.

A zajkertészek közül Romániából érkezik a Mujko és Fluidian, Németországból a Slow Slow Loris, az amerikai-mexikói Nikolas List pedig Belgiumból.

Az idei Zajkertre érvényes (1000 forintos) belépőjegy feljogosít a MODEM aktuális kiállításainak megtekintésére.

A kiállítóterek szeptember 15-én (szombaton) 18 óráig, az első koncert pontos kezdetéig állnak a látogatók rendelkezésére. A nagy sikerű Impressziókon 16 órától Asztalos Zsolt képzőművész tart tárlatvezetést. Emellett Benczúr Emese Let it be című kiállítása, valamint Az ígéret földje – videóművészet izraelből, izraelről is látogatható lesz.

KULTer.hu Hír

szerző: KULTer.hu Hír
honlap e-mail
A KULTer.hu rendelkezésére bocsátott és a szerkesztőség által továbbszerkesztett, vagy a szerkesztőség által összeállított sajtóanyagok és a szerkesztőségi hírek megjelenési formája.

KULTprogramok

<< 2020. jún. >>
hkscpsv
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Események

In Internet Explorer versions up to 8, things inside the canvas are inaccessible!

Archívum