KULTer.hu - Bálint-napi ajándékot CSAK dizájnvásárról!
107649
post-template-default,single,single-post,postid-107649,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Bálint-napi ajándékot CSAK dizájnvásárról!

2019 első CSAK Design vására a Valentin-nap jegyében szerveződik. A CSAK célja egy olyan platform megteremtése, ahol tervezők és vásárlók között tartalmas párbeszéd alakul ki, s közben a vásárolt ajándékoknak is megismerhető a története. Ennek jegyében találkozhatnak fiatal feltörekvő és már ismert tervezőkkel a látogatók február 10-én délelőtt 11-től a Debreceni Egyetem Díszudvarán.

Az iparművészeti és dizájnvásáron a Debrecenben és környékén élő ékszertervezők, keramikusok, divattervezők és iparművészek új kollekcióit, friss ötleteit ismerhetik meg a látogatók.

A már hagyománnyá vált program ezúttal a szerelem jegyében biztosít bemutatkozási lehetőséget a kreatív ipar szereplőinek.

Üvegből készült ékszerek, selyemfestett kelmék, gyermekjátékok, textilbabák, bicikligumiból újrahasznosított kiegészítők, bőrműves táskák, illatos gyertyák, illusztrációk, férfiaknak fa csokornyakkendők és még számos dizájner különlegesség közül válogathatnak az érdeklődők.

A vásár alatt többen is workshopot tartanak.

A Tenger Cake, az Alkotásutca Debrecen, a Makrafun, valamint Ursusplus is igyekszik interaktívvá tenni a vásárt.

A rendezvény célja, hogy minél többen megismerjék a debreceni tervezők termékeit, és ezzel együtt elsajátítsák azt a hozzáállást, ami vásárláskor a helyi manufaktúrák és tervezők termékeit helyezi előtérbe. A vásár arra a gondolatra is épít, hogy a bolygónkra való odafigyelésnek, és az átgondolt, tudatos fogyasztásnak rendkívül nagy szerepe lesz a jövő gazdaságának alakulásában.

A szervezők és a helyi dizájnerek hangsúlyt fektetnek a tömegtermeléssel szembemenő trendekre, mint például a slow fashion, az újra- és továbbhasznosítás.

Ezért a CSAK Design tagjai arra buzdítanak minden látogatót, hogy a vásár ideje alatt beszélgessenek a tervezőkkel, ismerjék meg őket és a termékeik mögött lévő izgalmas koncepciókat.

Kiállító tervezők:

Zádor Kávé, Faludi G, Anikás, Gizusproduct,  Maminvent, WEALL, Byat, Csajbók Márta selyemfestő, Heverde, Gabillustrator, Fa csokornyakkendő – ChariszM Collection, Ursuslupus, BlackBunny Kézműves Csokoládé & Artisan Chocolates, Tündérségek.

A fotókat Buzai Éva készítette.

KULTer.hu Hír

szerző: KULTer.hu Hír
honlap e-mail
A KULTer.hu rendelkezésére bocsátott és a szerkesztőség által továbbszerkesztett, vagy a szerkesztőség által összeállított sajtóanyagok és a szerkesztőségi hírek megjelenési formája.

KULTprogramok

<< 2020. aug. >>
hkscpsv
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Események

In Internet Explorer versions up to 8, things inside the canvas are inaccessible!

Archívum