KULTer.hu - Pop-up vásár a fenntarthatóság jegyében
115604
post-template-default,single,single-post,postid-115604,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Pop-up vásár a fenntarthatóság jegyében

Pop-up vásárt rendez az ArtConscious online művészeti piactér. Az október 29-én nyíló esemény célja, hogy a fenntartható, illetve szociálisan érzékeny divatot és dizájnt népszerűsítse a vásár mellett workshopok és további meglepetés akciók erejével.

A környezeti változásokra és társadalmi problémákra reagáló divat- és formatervezés, képzőművészet iránt fogékonyakat célozza az online piactér tizenhárom napos vására.

Megvásárolhatók lesznek többek közt Veszprémi Gabriella extravagáns cipői és kiegészítői, aki leginkább a zero waste jegyében alkot. A Bartók Béla utcába érkezik Faludi Gabriella is, a Faludi G ékszermanufaktúra tervezője, aki statementkreációkkal színesíti a palettát.

A fiatal, környezettudatos tervezőgenerációt Vetlényi Alma képviseli, akinek díjnyertes ECOllectionjével és legújabb, REcollectionjével is találkozhatnak az érdeklődők.

A Mimikri újrahasznosított bőrtáskákkal, a Gobi Design egyedi, fából készült design kiegészítőkkel lesz jelen a vásáron. A Rebu Ceramics agyagból formázott kreatív, humoros kerámiákkal várja a különlegességekre nyitott közönséget.

A Miskolci Autista Alapítvány alkotóműhelye, a MAACRAFT magas minőségű, kézműves termékekkel vesz részt a vásáron.

A vásárlók minden MAACRAFT termékkel a műhely sérült fiatal felnőttjeit támogatják.

A tervezők október 29-étől november 10-éig a Bartók Béla Boulevard ArtSpace-ben pakolnak ki, ahol naponta 11 és 19 óra között találhatóak meg.

Borítófotó: Rebu Ceramics

KULTer.hu Hír

szerző: KULTer.hu Hír
honlap e-mail
A KULTer.hu rendelkezésére bocsátott és a szerkesztőség által továbbszerkesztett, vagy a szerkesztőség által összeállított sajtóanyagok és a szerkesztőségi hírek megjelenési formája.

KULTprogramok

<< 2020. Júl. >>
hkscpsv
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Események

In Internet Explorer versions up to 8, things inside the canvas are inaccessible!

Archívum