KULTer.hu - Édesség és könyv egy előfizetői dobozban
116869
post-template-default,single,single-post,postid-116869,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Édesség és könyv egy előfizetői dobozban

Elindult az olvasást népszerűsítő Booksy Box, egy új magyar, könyves előfizetéses vagy akár alkalmilag is igényelhető doboz, melyet a „tökéletes ajándék könyvmolyoknak és nassolóknak” szlogennel jellemeznek, mert a könyveket édességekkel csomagolják össze.

Booksy Box néven indult az új, havi rendszerességgel megjelenő doboz, melynek célja alapítói szándék szerint, hogy az olvasást népszerűsítse. Az angolul is olvasó könyvmolyok számára már ismerős lehet a havi könyvdoboz-szolgáltatás, azonban

a Booksy Box magyar dobozt ígér a leendő előfizetőknek.

A koncepció egyszerű: a Booksy Box minden hónapban kiválaszt öt friss megjelenést, a vásárlók pedig hónapról hónapra eldönthetik, hogy ezek közül melyik könyv kerüljön a következő havi dobozukba.

„És mitől lesz az egész még jobb? Természetesen attól, hogy ínycsiklandó édességeket és egészségtudatos finomságokat is csomagolnak a dobozba a havi könyv mellé.” – magyarázza a Booksy Box.

Ugyan a Booksy Box különlegessége a már ismert meglepetésdobozokkal szemben, hogy nem zsákbamacskát árulnak, az előfizetők úgy is dönthetnek, hogy nem döntenek, és inkább meglepetés legyen, mi kerül a dobozukba. Egyszeri doboz is rendelhető, és az előfizetések bármely hónapban szüneteltethetők vagy lemondhatók kötelezettségek nélkül.

A különböző csomagokban a dobozok rendelhetőek csak könyvvel, édességgel vagy egészségtudatos finomságokkal.

„Számomra nincs nagyobb öröm, mint egy új könyv felfedezése, amibe teljesen belemerülhetek – és ezt mindenkivel meg szeretném osztani. Minden hónapban öt különböző műfajú könyvet választok, hogy mindenki találjon az ízlésének megfelelőt.” – emelte ki a Booksy Box alapítója.

A januárra választható könyvek:

  • Amy Meyerson: Az elmúlt napok könyvesboltja (Romantikus kategória)
  • Delia Owens: Ahol a folyami rákok énekelnek (Kortárs regény kategória)
  • J. K. Rowling: Harry Potter és a bölcsek köve – Mardekáros kiadás (Ifjúsági regény kategória)
  • Jo Nesbo: Kés (Krimi)
  • Lisa Taddeo: Három nő – A szenvedély hatalma (Szexuálpszichológia, igaz történet kategória)

Borítófotó: Booksy Box

KULTer.hu Hír

szerző: KULTer.hu Hír
honlap e-mail
A KULTer.hu rendelkezésére bocsátott és a szerkesztőség által továbbszerkesztett, vagy a szerkesztőség által összeállított sajtóanyagok és a szerkesztőségi hírek megjelenési formája.

KULTprogramok

<< 2020. Júl. >>
hkscpsv
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Események

In Internet Explorer versions up to 8, things inside the canvas are inaccessible!

Archívum