KULTer.hu - 21. Művészetek Völgye
31272
event-template-default,single,single-event,postid-31272,ajax_updown_fade,page_not_loaded

21. Művészetek Völgye

2011. Júl. 23. - 10:00

Kapolcs, Taliándörögd, Vigántpetend


Faluszerte, több helyszínen


Művészetek Völgye 2011Összesen több mint 1000 program, köztük Kaláka Versudvar, Hobo retrospektív sorozat, Palya-udvar és néprajzi filmfesztivál is várja a látogatókat a 21. Művészetek Völgyében, amelyet idén három faluban rendeznek meg július 22. és 31. között.
A Művészetek Hölgye címet idén is Palya Bea énekesnő viseli, aki a kapolcsi Palya-udvarban számos zenészt, színészt, egyéb előadót és írót lát vendégül, többek között Pintér Bélát, Szokolay Dongó Balázst vagy Gryllus Samut. Közösen lép fel Dés László és Esterházy Péter, szólókoncertet ad Snétberger Ferenc, de látható lesz mások mellett az Artus – Goda Gábor Társulata is.
Újdonságként nyílik meg Kapolcson a Kaláka Versudvar, elsősorban a zenét és a költészetet összekötő programokkal. A “zenés-verses együtt zizegésekben” többek között Ferenczi György és a Rackajam, Lovasi András, Szalóki Ági, Harcsa Veronika, illetve Mécs Károly, Máté Gábor és Gryllus Dorka vesz részt. A számos gyermekprogrammal is jelentkező helyszín “udvarmesteri” tisztét Lackfi János költő látja el.

A további programok ITT találhatók!