KULTer.hu - 26. Zempléni Fesztivál
91673
event-template-default,single,single-event,postid-91673,ajax_updown_fade,page_not_loaded

26. Zempléni Fesztivál

2017. aug. 11. - 17:00

Borsod-Abaúj-Zemplén megye


Zempléni Fesztivál, Borsod-Abaúj-Zemplén megye


Újra gazdag és színes programkínálattal várja látogatóit Tokaj-Hegyalja és Zemplén legnagyobb kulturális eseménye, az idén 26 éves Zempléni Fesztivál. A programsorozat augusztus 11-19. között kínál magas színvonalú komolyzenei koncerteket, színházi- és táncelőadásokat, jazz koncerteket, kirándulásokat, kiállításokat, családi és gasztronómiai programokat a közönségnek, amelyekért érdemes több napot, akár a teljes időszakot Zemplénben tölteni.

Sárospatak, Sátoraljaújhely, Szerencs és Tokaj mellett több zempléni település szabadtéri helyszínei és legszebb műemlékei adnak otthont a legkiválóbb magyar szólisták, népszerű együttesek és külföldi vendégművészek produkcióinak.

A fellépők listája a teljesség igénye nélkül: Budafoki Dohnányi Zenekar, Liszt Ferenc Kamarazenekar, Miklósa Erika, Győri Filharmonikus Zenekar, Nemzeti Táncegyüttes, Singer Street, Coincidance Tánctársulat, Mozaik Kamaraegyüttes, Tolcsvay László, Karosi Júlia, Szent Efrém Férfikar, Opus21Musicplus, Horváth Cintia és Balogh Gyula, Szakál-Plósz Titanilla, BBNQ Pocsai Krisztával, Fugato Orchestra, Makám, Csík Zenekar

A programokról részletes információ a hivatalos honlapon, valamint a fesztivál Facebook-oldalán található.