KULTer.hu - A dzsungel könyve
76422
event-template-default,single,single-event,postid-76422,ajax_updown_fade,page_not_loaded

A dzsungel könyve

2016. jún. 26. - 20:30

Debrecen


Nagyerdei Szabadtéri Színpad, Nagyerdő


dzs

Dés László – Geszti Péter – Békés Pál | A DZSUNGEL KÖNYVE
A musical bábszínpadi változata két részben a Harlekin Bábszínház előadásában
Az előadás hossza (szünettel együtt): 135 perc

A dzsungel első számú törvénye: elsősorban mindenki a saját életben maradásáért felel. Ne állj szóba a majmokkal, ne feleselj Baluval, és vésd eszedbe: vedlés idején Ká nem csak rövidlátó, de nagyot is hall. Mindig légy udvarias, használd a mesterszavakat és tartsd tiszteletben Csil munkáját. Ha mindent megtanultál, akkor indulhatsz, de ne feledd: a Dzsungel Könyvét nem te írod, te csak lépkedsz a köveken, amelyek olykor olyan utakra is terelnek, ahol még nem járt más előtted. Felkészültél az utazásra?

Közel húsz esztendeje, hogy egy igazi sikertörténet indult útjára a Pesti Színházban. Új magyar musical született, amely töretlen népszerűségének és számos színházi bemutatójának köszönhetően mára klasszikussá vált. A farkasok között nevelkedett Maugli története fülbemászó zenébe és leleményes dalszövegekbe ágyazva, minden korosztály számára garantált szórakozást biztosít. A bölcs Balu, a féltőn óvó Bagira, a bosszút szomjazó Sír Kán története nem nélkülözi az izgalmakat, ahogyan az örökérvényű tanulságokat sem. A Harlekin Bábszínház kísérletet tesz, hogy elsőként Egerben bábszínpadon elevenedjen meg a musical.

Szereplők: Zádori Szilárd, Szilner Olivér, Herein János, Mészáros Pancsa, Szabados Böbe, Sóvári Csaba, Nánási Ágnes, Soó Gyöngyvér, Szűcs Réka
Továbbá: Maruzs Nikolett, Kovács Máté

Báb-és díszlettervező: Csonka Erzsébet
Zenei vezető és korrepetitor:
Németh János
Koreográfus:
Fosztó András
Ügyelő, asszisztens:
Kiss Alexandra
Rendező:
Halasi Dániel

Jegyek: 2 500 Ft
Online jegyvásárlás

További információ