KULTer.hu - Amorf Lovagok – Tócsarobbantó
31521
event-template-default,single,single-event,postid-31521,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Amorf Lovagok – Tócsarobbantó

2011. Sze. 25. - 15:00

1094 Budapest


Trafó, Liliom u. 41.


Tócsarobbantó
Délutáni program nagyobbacska gyerekeknek 4-99 éves korig.
Péterfy Bori dalszerzőinek formabontó gyereklemeze csintalan ifjaknak és nyugdíjas óvodásoknak.
Főzicskélő kalózkapitány, égből potyogó cigánygyerekek, kamrát kifosztó, csokitorta-habzsoló kisfiú, magát csatába képzelő török büfés legény és műanyag rallimotor-bajnok srác az Amorf Lovagok zenekar első, Tócsarobbantó című lemezének főszereplői. A kéttagú együttest 2010-ben hozták létre az egykori Amorf Ördögök kacatpopzenekar alapítói, Tariska Szabolcs szövegíró és Tövisházi Ambrus zeneszerző/producer, a koncerten még két zenész csatlakozik hozzájuk.
Albumuk igazi kakukktojás a hazai gyereklemezek között, a csak rájuk jellemző szövegvilággal, egzotikus-elbűvölő hangszereléssel és fülbemászó dallamvilággal.
Az Amorf Lovagok koncertjének különlegessége, hogy a Weiner Leó Zeneiskola növendékeiből verbuvált Sound of Streets ütőegyüttessel együtt lépnek fel. A zeneiskola ütőtanszakának hallgatóiból alakult négytagú formáció tagjai a hagyományos ütőhangszereken kívül akár szemeteskukákon is zenélnek. A koncertlátogató és a zene iránt érdeklődő gyerekek és felnőttek a koncert előtt testközelből megismerkedhetnek az ütőegyüttes és az Amorf Lovagok hangszerparkjával.

  • További részletek ITT.