KULTer.hu - Artlocator magazinbemutató
66993
event-template-default,single,single-event,postid-66993,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Artlocator magazinbemutató

2015. dec. 16. - 20:00

Budapest


Toldi Klub, Bajcsy-Zsilinszky út 36-38.


art

Elkészült az Artlocator legújabb mini kiadványa, a Kortárs művészeti vezető legfrissebb száma!

Az Artlocator csapatának kortárs művészeti iránytűje egy igényes kivitelű ingyenes összeállítás, amely időről időre megismertet a leggyakrabban használt fogalmakkal, irányzatokkal, bemutatja azok legfontosabb nemzetközi és hazai képviselőit. Emellett elkalauzol a legfontosabb fővárosi galériákba is. A december 16-án bemutatott legújabb számban megismerkedhetsz az assemblage fogalmával, megtudhatod mit takar a pop art, s beavatnak a post-painterly abstraction és a lyrical abstraction jellemzőibe, sőt az is kiderül mire jó a kiállítótér és a múzeum!

Program:
20.00 Érkezés
20.30 Magazinbemutató
21.30 A i W A
Vanis live
High Love
Passed dj set

A helyszínen az Artlocator magazinba is belelapozhatsz, természetesen meg is vásárolhatod, sőt csak ezen az estén a Ludwig Múzeum aktuális kiállítására szóló 2 db belépőt is kapsz a magazin mellé!

Mi az Artlocator?
Egy friss fiatal és izgalmas márka, amely immár többféle platformon népszerűsíti a kortárs képzőművészetet, a vizuális kultúrát, s teszi mindezt 21. századi technológia segítségével: kiterjesztett valóságtartalmak használatával.
Az Artlocator egy ingyenesen letölthető mobil alkalmazás, amely a Budapesten zajló kortárs képzőművészeti eseményekről és kiállításokról tájékoztat újszerűen, naprakészen.
Az Artlocator egy félévente jelentkező szuper igényes nyomtatott magazin, amelynek gerincét a kortárs képzőművészet adja, ezen felül vizuális kultúra más területei – a divat, a design, a tárgykultúra – valamint a zene és a gasztronómia is megjelenik, mindez az adott területek releváns szereplőinek bevonásával, közreműködésével.
Az Artlocator egy naprakész blog, amelynek célja az ismeretterjesztés és a kultúraközvetítés, missziója, hogy a zártnak és elszigeteltnek tűnő területet, a kortárs képzőművészetet, s a művészeti szcénát innovatív technikai eszközök segítségével mutassa be a szakma és a nagyközönség számára.

Facebook-esemény