KULTer.hu - ARTROBE Karácsonyi Design-Nap
30200
event-template-default,single,single-event,postid-30200,ajax_updown_fade,page_not_loaded

ARTROBE Karácsonyi Design-Nap

2010. dec. 18. - 12:00

VII., Budapest


Fogasház, Akácfa u. 51.


Karácsonyi design-nap

AZ ARTROBE ÖSSZMŰVÉSZETI ONLINE STÍLUSBOLT ÉS AZ INTERART ALAPÍTVÁNY ÁLTAL SZERVEZETT KARÁCSONYI DESIGN-NAP A WEBSHOP MŰVÉSZEI SZÁMÁRA BIZTOSÍT EGY OLYAN MEGJELENÉSI LEHETŐSÉGET AMELY A INTERPERSZONÁLIS KAPCSOLATÉPÍTÉST SEGÍTVE, KÖZVETLEN KOMMUNIKÁCIÓS CSATORNÁT NYÚJT AZ EDDIG CSAK WEBSHOPBÓL ISMERT ALKOTÓK ÉS A BEFOGADÓ KÖZÖNSÉG KÖZÖTT. EZ EGYEDÜLÁLLÓ KEZDEMÉNYEZÉS HAZÁNKBAN AZ ONLINE ÉRTÉKESÍTÉS EMBERKÖZELIVÉ TÉTELÉNEK IGÉNYÉVEL.

A DESIGN-NAP SORÁN BEMUTATKOZIK A WEBOLDAL ALKOTÓINAK EGY VÁLOGATÁSA, AKIK KÖZÜL AZ IPARMŰVÉSZEK SZÁMÁRA ÉRTÉKESÍTÉSI LEHETŐSÉGET IS BIZTOSÍTUNK EGY DÉLUTÁNI VÁSÁR FORMÁJÁBAN. AZ IPARMŰVÉSZEK, RUHA- ÉS ENTERIŐR TERVEZŐK, KERAMIKUSOK, ÉKSZERÉS JÁTÉKKÉSZÍTŐK A VÁSÁR SORÁN NYÚJTANAK BETEKINTÉST AZ OLDAL DESIGN TERMÉKEINEK SZÉLESKÖRŰ VÁLASZTÉKÁBA.

A KÉPZŐMŰVÉSZEKET AZ INTERART ALAPÍTVÁNY EGY TEMATIKUSAN SZELEKTÁLT KIÁLLÍTÁSA KÉPVISELI, AMELYNEK KIÁLLÍTÓTERE AZ ALAPÍTVÁNY DÉLUTÁNI RENDEZVÉNYEINEK IS HELYET AD. A RENDEZVÉNYEK AZ ALAPÍTVÁNY KÉT FONTOS CÉLKITŰZÉSÉT, A KÉPZŐMŰVÉSZET ÉS A KÖRNYEZETTUDATOS ALKOTÁS IRÁNTI ELHIVATOTTSÁGOT KÉPVISELIK, EGY ÚJRAHASZNOSÍTÓ WORKSHOP, ILLETVE EGY MEXIKÓI FESTŐMŰVÉSZ, JOSÉ RIZO FRIDA KAHLO A NEMZETKÖZI MÉDIA FÉNYÉBEN CÍMŰ ELŐADÁSÁNAK KERETÉBEN. A RENDEZVÉNY ESTI ÓRÁIBAN EGY SAJTÓTÁJÉKOZTATÓT TARTUNK, AHOL A WEBSHOP ÜZEMELTETŐI, MŰVÉSZEI ÉS AZ ALAPÍTVÁNY KURÁTORAI VÁRJÁK AZ SAJTÓT EGY KÖTETLEN BESZÉLGETÉSRE. AZ ESTÉT A BORDÁCS ANDREA SZERVEZÉSÉBEN ZAJLÓ DIVATBEMUTATÓ ZÁRJA, AHOL TÖBBEK KÖZT A WEBSHOPON ÁRUSÍTÓ TERVEZŐK IS BEMUTATJÁK KOLLEKCIÓIKAT.

RÉSZTVEVŐK: NOADESIGN, IMAGO MUNDI, NYÚLGYÁR, MIKU DESIGN, SCHAMBERG, PASTINORA, NAGY ATTILA, DENHODA, PLASTENKA, NEMESI ANNA JEWELLERY, NOS DESIGN ÉS MÁSOK…