KULTer.hu - B.my.Lake
55060
event-template-default,single,single-event,postid-55060,ajax_updown_fade,page_not_loaded

B.my.Lake

2014. aug. 18. - 12:00

Balatonvilágos


Club Aliga Beach, Aligai út


bmylake
Tavaly óriási sikert aratott a Balatonvilágoson debütáló B.my.Lake Fesztivál az elektronikus zene rajongóinak körében, idén pedig még több előadóval és a tavalyinál is nívósabb programmal készülnek a szervezők, a VOLT és a Deadcode Produkció.

Az augusztus 18. és 22. között megrendezésre kerülő B.my.Lake, – mely debütálását követően egyből el is nyerte Hollandiában az „Európa legjobb új fesztiválja” díjat a European Festival Awards-on, – egyedülálló módon vonultatja fel az e-zene legelismertebb DJ-it. Igazi hiánypótló fesztiválként jelentkezik a Nagyon Balaton programsorozatban: soha nem látott LineUppal várja a techno, tech house, dnb, electro, minimal és EDM szerelmeseit.

Az idén négy naposra bővült „all day and all night long” fesztivál Balaton egyik legszebb partszakaszán, a Balatonvilágoshoz tartozó vadregényes Club Aliga területén kerül megrendezésre, közvetlenül a vízparton – több mint 120 DJ közreműködésével. A Club Aliga Üdülőközpont a II. világháború után egy pártüdülővé alakult, és itt pihente ki fáradalmait szinte minden hétvégén pl. Kádár János (akinek villája a mai napig a területen van) és Rákosi Mátyás. Magyarországi útja során itt szállt meg többek között Hruscsov, Fidel Castro, Brezsnyev és Gagarin is. A történelmi hagyaték pikantériája, hogy most éppen ezen a csodálatos helyszínen várja 6 színpaddal a partizó közönséget a nyár egyik legjobban várt rendezvénye, a B.my.Lake Fesztivál.

A bérletek és napijegyek országszerte kaphatók az ismert jegyirodákban.