KULTer.hu - Bits & Beats – Design After Dark
33287
event-template-default,single,single-event,postid-33287,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Bits & Beats – Design After Dark

2012. okt. 1. - 21:30

1075 Budapest


Gozsdu Manó Klub, Király utca 13.


Nappal a Slow Designé a főszerep, de esténként a Bits & Beats – Design After Dark ritmusaira gyorsulhatsz fel: idén végre sötétedés után is folytatódik a fesztivál programja!

A HG.HU és a Design Hét Budapest ezúttal a lemezjátszók mögött hozza össze a tervezőként is nagyot alkotó dj-ket és neves designereket, akik a VjCentrummal közösen, erre az alkalomra készített audiovizuális live actekkel csapnak öt estén át tartó designbulit a Gozsdu Manó Klubban.

Hétfőtől péntekig a hazai designszcéna egy-egy jellemző területéről válogatjuk a közreműködőket, akik alkalmi alkotótársaikkal saját munkáikat és inspirációs forrásaikat dolgozzák fel zenében, látványban és hangulatban: sorra kerül az építészet, a terméktervezés, a divat, a grafika és a digitális design is.

A Gozsdu Manó Klubot a parti öt napjára a Double-O Technologies világító installációival, a Möbelkunst designbútoraival, a Finlandia italaival és az M étterem különleges menüjével alakítjuk a designfesztivál esti központjává, ahol kikapcsolhatsz a napi programok után és együtt bulizhatsz a tervezőkkel, akikről a HG.HU-n olvastál!