KULTer.hu - Bor & Design
32371
event-template-default,single,single-event,postid-32371,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Bor & Design

2012. jún. 26. - 19:00

Budapest


Design Terminál, Erzsébet tér 13.


Bor és design
Hagyományteremtő céllal, 19 neves borászat összefogásában 2012 tavaszán útjára indult a „Fehér Csillagok” Bor & Design rendezvénysorozat. Közismert borászaink nem kisebb célt tűztek ki maguk elé, mint azt, hogy mindannyian összefogva, kulturális keretek között népszerűsítsék Magyarország kiváló minőségű fehérborait.
A kultúra köré épülő rendezvénysorozat második állomásának ismét a Design Terminál ad helyet, ahol a Bor és a Design újra találkoznak. Ez az este is más lesz, mint egy szokásos borvacsora vagy borkóstoló rendezvény.
Mi hozza a különbséget?
Itt a napjainkban divatos és keresett kulturális téma, a design kap jelentős hangsúlyt, és annak is leginkább a ruha, ékszer és kiegészítő tervezés része, mely talán a nők számára nem is olyan ismeretlen. A rendezvényen a városi és vagány stílus kedvelői, a tradicionális magyar motívumok és a modern kivitelezés iránt érdeklődők egyaránt megtalálják saját irányukat. Cél egy széles merítés a hazai designer világból, hogy ihletet kapva a boroktól és a látottaktól az alkotósarokban mindenki vidáman tervezhesse meg saját művét.
Az este természetesen az első rendezvény hagyományait folytatva a borokhoz illő, azok ízét, zamatát kiemelő számos kulináris élvezetet kínál, mint például a különböző „Klassz” falatkák és egyedi készítésű csokoládék.