KULTer.hu - Budapest Essentials Urban Festival
52534
event-template-default,single,single-event,postid-52534,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Budapest Essentials Urban Festival

2014. máj. 30. - 10:00

Budapest


Városszerte, több helyszínen


budapest essentials
A Budapest Essentials egy csodálatosan ízletes élmény, az összes különleges kulturális, városi hozzávalóból keverve, felrázva és 4 napban tálalva. Minden egyben, amit egy város kínál: zene, buli, kultúra, gasztronómia, turisztika és még egy kis plusz is. 12 hónapnyi Budapest, 4 napba csomagolva: az összes hely és élmény, ami ezt a várost azzá teszi,  ami… Egy mindent elsöprő eseménysorozat, egyetlen karszalagba tömörítve! Egyetlen jeggyel Tiéd a város! Egy kult+zene+gasztró kombó, ami minden porcikájában neked szól! Lehetőségek százaival szolgálunk, hogy összeállíthasd a tökéletes 4 napot, amire vágysz!

13 klub, több mint 50 fellépő. Koncertek különleges helyszíneken. Városi túrák, kiállítások, vásárok ingyenesen. Színházi előadások és múzeumlátogatás kedvezményesen. Több mint 60 étterem, kávézó, bár és street-food pont kedvezményesen. Ezen felül a bérletedhez tartozó 1 vagy 2 City Special program, a lehetőségekből pedig Te választhatsz: ingyesnes egyszeri belépés Budapest bármelyik gyógyfürdőjébe vagy strandjára. VAGY ingyenes egyszeri belépés az Állatkertbe. VAGY egy ingyenes Hop-On Hop-Off túra a város körül.

A képlet egyszerű:

Budapest Essentials bérlet = 13 klub + 50 fellépő + különleges koncert-helyszínek + 4 napnyi kultúrprogram + fürdő/állatkert/hop-on hop-off + hihetetlen mennyiségű gasztró kedvezmény.

Helyszínünk a város, színpadjaink a klubok, díszletünk Budapest!

Mi adjuk a beateket, a jövő zenéjét! Több, mint buli: nemzetközileg elismert zenekarok, DJ-k és a magyar szcéna legjava egy gondosan válogatott kombinációban szervírozva. Mindez azokban a klubokban és bárokban, amiktől a budapesti éjszakai élet kivételes.

Ha már áldoztál a buli isteneinek…

Kiváncsi vagy Budapest azon arcára, amiről még te sem tudtál? A Budapest Essentials előkészítette neked! Bekukkantanál a magyar start-up szcéna színfalai mögé? Itt a lehetőség. Mit szólnál a naplementéhez egy tetőteraszon a város felett? Elintéztük neked. Tudni akarod a magyar divattervezők titkát? A bemutatótermükbe juttatunk Téged! Budapest titkai vezetett séta formájában? Még erre is gondoltunk!

Mi van még a listán?

A város szívárvány színű gasztronómiai palettája. A Budapest Essentials minden színből a legjobbat kínálja neked. Fúziós éttermektől kezdve a streetfood kajáldákon át, a magyar klasszikusokon keresztül a nemzetközi konyháig.

Részletek a fesztivál honlapján.