KULTer.hu - Carlos Santana
116107
event-template-default,single,single-event,postid-116107,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Carlos Santana

2020. Már. 19. - 20:00

Budapest


Papp Lászlo Budapest Sportaréna, Stefánia út 2.


Az ikonikus gitáros a Miraculous 2020 turnéval ünnepli Supernatural című albumának 20., Abraxas című lemezének pedig az 50. évfordulóját.

A tízszeres Grammy-díjas, háromszoros latin Grammy-díjas ikon, a Rock and Roll Hírességek Csarnokának tagja, Carlos Santana zenekarával ellátogat többek között Olasz- és
Németországba, az Egyesült Királyságba, Skandináviába és még tucatnyi helyre, hogy eljátssza 50 éves karrierje leghíresebb dalait, beleértve a rajongói kedvenceket Woodstock-tól a Supernatural
albumon át egészen a mai napig. A turné a világhírű gitáros karrierjének két fontos mérföldkövére épít. Bár Santana kiemeli a Supernatural és a Woodstock lemezeket szülő korszakok sikereit a  turnén, azt is bemutatja, miket hív „a holnap új dalainak és himnuszainak”.

A banda (amelynek Santana felesége, Cindy Blackman Santana is a tagja dobosként) Rick Rubin bábáskodása mellett idén megjelent, Africa Speaks című albumáról is játszik majd dalokat. Az új anyagot az NPR „évtizedek óta a legjobb Santana lemeznek” nevezte, a The New York Times pedig „Santana 50 éves karrierjének legjobb albumaival egyenértékű”-ként rangsorolta.

Jegyvásárlás a www.livenation.hu és a www.funcode.hu weboldalakon lehetséges.