KULTer.hu - Castle Weekend
41718
event-template-default,single,single-event,postid-41718,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Castle Weekend

2013. máj. 25. - 10:00

Sirok


Siroki vár, Dobó utca 30.Felszabadult, színes, különleges és izgalmas… Egy hétvége, ahol minden adott az önfeledt bulizáshoz: a siroki vár romjai tövében elfeledkezhetünk a zsúfolt belvárosi klubokról, az unalomig hallott zenékről, a méregdrága italokról.

A természet lágy ölén elterülő kényelmes kempingben éjszaka a szórakozás, a tánc, a mulatság, nappal az izgalmas vetélkedők, a bohém játékok, bemutatók, a tartalmas kikapcsolódás játssza majd a főszerepet. A siroki vár ráadásul nem csak a környék legfőbb látványossága, de az ország legérdekesebb romváraként is tartják számon szerteágazó, izgalmas barlangrendszerei, mászható falai, bástyái miatt.

A zene elektronikus lesz és egyedi, a DJ-k a hazai underground ismert figurái, akik nem félnek újat mutatva, lelkesen szórakoztatni: Benet, Böki, Pan.Dub, SLN, Borg, Desau77, Scout és Moven folyamatosan váltják majd egymást a DJ-pultban, a random line-up minden formáját bemutatva.

Hogy a nappali órák se fulladjanak unalmas semmittevésbe, ötletes programok tucatjaival tartják ébren az érdeklődést és a jókedvet.

A részletek ITT olvashatók.