KULTer.hu - Comic-Live-Club (CLC) október
31685
event-template-default,single,single-event,postid-31685,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Comic-Live-Club (CLC) október

2011. okt. 17. - 18:00

1136 Budapest


Odeon Lloyd Mozi, Hollán Ernő utca 7.


KickAssA Magyarhangya csapata (akik életet leheltek a közösségi mozizásba) és az MKSZ szervezésében indul útjára a Comic-Live-Club nevű rendezvénysorozat, mely során egyedileg meghirdetett vetítésekre kívánjuk összehívni a képregényfilmek rajongóit. Noha már betáraztunk premier előtti vetítéseket, elsőként mégis egy korábbi sikerfilmmel, a Kick/Ass-szel nyitjuk a rendezvénysorozatot.
A vetítés köré természetesen egyéb programokat is körítünk, hogy igazán jól érezzük magunkat. Sőt, a játékok nyertesei ingyenes belépőt kapnak a következő vetítésre.

  • 18:00 – Képregénybe ugró (játékfeltételek alább)
  • 19:00 – Comictivity (játékfeltételek alább)
  • 20:00 – Köszöntő, bevezető
  • 20:15 – Kick/Ass
  • 22:30 – Képregénybe ugró és Comictivity eredményhirdetés
  • 22:40 – Nagy Krisztián és Rusznyák Csaba vezetésével egy kis képregényes-filmes betekintő a Kick/Ass világába
  • 23:30: Zárás

A program teljes idejére a Komikon az Odeonba költözik.
A játékokra 2-4 fős csapatok jelentkezését várjuk. Nevezni lehet az info[kukac]kepregeny[pont]info e-mail címen és a helyszínen (de ahhoz pontosan érkezzetek). A csapatoknak mindkét játékban össze kell mérniük tudásukat egymással, és a legtöbb pontot gyűjtő csapat nyeri meg az ingyen jegyeket.
Képregénybe ugró: képregény oldalakat kell “újraszinkronizálni” megadott témára. A csapatok egymásnak adják a helyszínen a témákat.
Comictivity: klasszikus activity (körülír, mutogat, rajzol), melynek feladványait az itthon megjelent képregények borítóiból válogatjuk össze.